Unde apelezi pentru gazduirea sediului social

Odata cu infiintarea unei firme va fi nevoie sa ai in vedere toate aspectele care tin in mare parte de cheltuieli. In functie de alegerile pe care le faci pentru firma ta vei avea mai mult sau mai putin de recuperat in primele luni, cand va trebui sa te gandesti din ce in ce mai mult nu doar la supravietuirea firmei, ci in acelasi timp si la generarea de profit.

Stabilirea sediului social pentru o firma aflata la inceput, poate avea o locatie diversa in functie de bugetul de care dispui pentru acest lucru, dar si in functie de ceea ce ai nevoie. Astfel ca, daca nu ai timpul si rabdarea necesare sa obtii aprobari de la vecinii din bloc si de la asociatia de proprietari, pentru stabilirea sediului social in apartament, atunci, a doua varianta destul de ieftina este stabilirea sediului social la avocat. In schimbul unei sume care nu iti va da peste cap tot bugetul, vei putea sa scapi de aceasta problema timp de un an. Legea ofera antreprenorilor aceasta posibilitate.

Cele mai importante lucruri de care trebuie sa tii cont in momentul in care te vei apuca sa cauti oferte de gazduire pentru sediu social, sunt in primul rand pretul, apoi serviciile conexe oferite dincolo de gazduire (primirea si predarea corespondentei, posibilitatea de a utiliza ocazional o sala de sedinte, etc.), proximitatea. Daca sediul social al firmei tale se afla mult prea departe de locul in care obisnuiesti sa iti desfaori activitatea, atunci cel mai probabil iti va fi destul de dificil sa te deplasezi tot timpul de colo-colo pentru a indeplini diverse activitati.

Trebuie sa ai mare grija in atunci cand stabilesti gazduirea sediului social pentru firma pe care o infiintezi, insa odata ce ai terminat si cu acest lucru, iti va fi mult mai simplu sa implementezi apoi planul pe care l-ai creat astfel incat sa ajungi la profit intr-un timp cat mai scurt.