generator de abur

Generator de abur sau aspirator obisnuit – ce sa folosesti in afacerea ta?

Orice afacere are nevoie de un aspirator, indiferent de domeniul de activitate. Depunerile de murdarie, petele, praful si alte substante sunt eliminate mult mai usor daca tot ce trebuie sa faci este sa aduci aspiratorul din spatiul dedicat de depozitare – de altfel, in unele cazuri nu poti astepta acea curatenia saptamanala.

De fapt, chiar si in cazul acelei sesiuni de curatenie, este de ajuns un aspirator obisnuit, chiar daca acesta este profesional? Ei bine, daca tii la curatenia afacerii tale, vei apela in curand la un generator de abur. Acest echipament este net superior oricarui tip de aspirator – iar aburul nu este singurul motiv.

Generatorul de aburi – putere mare, aparat mic

Un generator de abur capabil de producere a aburului la o presiune de 6 bar poate avea dimensiuni mai mici decat un aspirator profesional. Un model eficient de 2400W poate avea 27x39x39 cm – dar poate cantari peste 10 kg, greutatea fiind un lucru pe care trebuie sa-l iei in calcul.

Totusi, cand vine vorba de dimensiuni, un generator de abur nu incomodeaza si nu-i deranjeaza pe cei din jur, in special cand vine vorba de clienti. Acesta poate fi folosit cu usurinta in cadrul unei afaceri din domeniul HoReCa chiar in timpul programului, daca este absolut necesar, desigur.

Echipat cu set cuprinzator de accesorii

Esti satul de aspiratoarele care vin cu trei tipuri de accesorii universale, dar parca niciodata potrivite pentru spatiul tau? Un generator de abur este solutia salvatoare – de ce?

Pentru ca generatoarele de aburi pot fi folosite pentru a curata si dezinfecta mai multe suprafete – pardeoseala, parchet laminat, dar si tapiterii, mochete, sau chiar obiecte decorative de la nivelul peretilor. Prin urmare, setul de accesorii al acestuia trebuie sa fie unul potrivit pentru mai multe tipuri de materiale.

Totodata, acest aspect implica faptul ca nu trebuie sa schimbi echipamentele pentru a curata toata afacerea!

Sisteme automate de reumplere cu apa

Sursa aburului este apa, desigur. Totusi, in cazul multor generatoare de aburi, nu este necesara aprovizionarea constanta cu apa, implicit legatura la o sursa de alimentare. Chiar si un generator cu un rezervor de 2.8 L este suficient pentru a-ti furniza aburul necesar curatarii si dezinfectarii afacerii tale.

Totodata, sistemele moderne de reumplere cu apa a cazanului in mod automat garanteaza faptul ca nu vei ramane fara aburi in mijlocul actiunii.

Curatare si dezinfectare exceptionale

Aburul elimina aproape 100% din germeni, bacterii si microbi de la nivelul oricarei suprafete pe care este folosit. Astfel, un generator de abur devine principala unealta de care ai nevoie pentru a curata, dezinfecta si steriliza un spatiu – rapid si eficient, desigur!

Utilizarea unui astfel de generator nu este dificila, intrand cu usurinta in rutina oricui, chiar si a persoanelor care nu se ocupa de curatania afacerii tale.

Cand vine vorba de bucataria unei afaceri, este de la sine inteles ca aburul poate face minuni. Acesta poate indeparta cu succes depunerile de ulei, grasime si mai ales de murdarie intarita de pe suprafete fara efort – totul in lipsa solutiilor chimice puternice si care nu ar putea fi folosite, de altfel, intr-o bucatarie.

O gama completa de generatoare de aburi poate fi gasita pe GeneratoareDeVapori.ro – curatenie la superlativ!