Studiile recente confirma faptul ca indeplinirea la timp a sarcinilor ajuta la cladirea unei cariere de succes

Finalizarea la timp a sarcinilor zilnice, fie ca este vorba de cele de la job, ori din viata personala, presupune gesitonarea foarte buna a timpului. Insa studiile recente au confirmat faptul ca respectarea deadline-urilor primite este in stransa legatura cu prosperitatea in cariera, dar si cu o viata mai buna si mai relaxata. Exista o serie de tehnici si trucuri pentru indeplinirea saricnilor, insa nu toata lumea are acces la ele, ori nu aleg cu totii sa le respecte.

Cel mai bun exmeplu cand vine vorba de gestionarea timpului si a finantelor sunt modelele online. Acestea beneficiaza de traininguri de specialitate, cu ajutorul carora dobandesc notiuni importante si isi dezvolta un spirit antreprenor foarte bun. Nu este de mirare faptul ca rezultatele se observa in incasarile lor record.

,,Modelele noastre isi repsecta programul si isi indeplinesc orice obiectiv isi propun. Desi munca la studio nu se aseamana deloc cu cea de corporatie, unde deadline-ul este litera de lege, si ca model online ai o serie de sarcini, ori un target de atins zilnic. Cu ajutorul trainerilor specializati le oferim modelelor naostre informatii vitale si acces la tool-urile necesare pentru dezovltarea lor armonioasa pe plan profesional, dar si pe cel personal.” a declarant Andrei, reprezentand al unui studio de modele online din capitala.

Tehnici de respectare a sarcinilor in timp util

1.Crearea unei liste de activitati 

Fara indoiala, aveti deja o lista cu sarcinile zilnice, cu lucruri pe care trebuie sa le retineti si completari pe care sa le faceti. Ar trebui sa modificati lista pentru a diminua numarul de task-uri si concentrati-va doar pe acelea cu adevarat importante.

2.Curatarea spatiului de lucru

Incepeti-va ziua cu curatenia in camera. Este uimitor ce poate face un birou curat si cum va va face sa va simtiti. Veti putea aborda ziua dintr-o perspectiva noua deoarece v-ati oferit spatiul necesar pentru a incepe. Tot ce este nevoie este putina organizator. S-ar putea sa fie nevoie si sa investiti intr-un set de produse de organizare a hartiilor, ori in spatii de depozitare, insa puteti profita de ocazie pentru a redecora.

3.Concentrarea pe o singura activitate

Multitasking-ul va va distruge lista de activitati. Nu vorbiti la telefon in timp ce trimiteti un e-mail sau incercati sa luati masa de pranz in timp ce completati o foaie de calcul. Concentrati-va numai pe un lucru pana cand acel lucru este finalizat, apoi treceti la urmatorul.

4.Un inbox gol

Acesta este unul dintre cei mai simpli pasi pentru a finaliza o sarcina. Nu ar trebui sa verificati casuta de mail-uri cat timp lucrati deoarece riscati sa va pierdeti concentrarea. Puteti seta un anume interval orar in care sa raspundeti la mail-uri pentru ca la fiecare final de zi inbox-ul sa fie gol.