5 moduri usoare de a va calma atunci cand sunteti stresata

Stresul este un lucru comun in ziua de astazi. Ne streseaza traficul, societatea care vine mereu cu diverse pretentii, iar aici putem incluse si stresul pe care il lasa familia, prietenii si chiar partenerul de viata. Dar nu trebuie sa lasam stresul sa ne controleze vietile. Putem sa gasim cateva modalitati prin care sa scapam de stres mai ales atunci cand acesta atinge un nivel foarte inalt care ar putea afecta relatia cu cei din jur.

Am adunat cateva sfaturi prin care putem sa scapam de tensiunea acumulata de la modelele de top din Romania. Am ales sa discutam cu modele deoarece acestea au mereu o viata in lumina reflectoarelor, iar acest lucru poate sa fie coplesitor.

Cum sa scapam de stres in 5 moduri simple

1. Faceti o pauza de Insta
Daca lista de sarcini va streseaza serios, vizitarea site-urilor favorite online va poate ajuta. Cercetarile au descoperit ca preluarea de pauze ocazionale de 10 minute pentru a accesa diverse site-uri de socializare precum Insta sau YouTube creste concentrarea si productivitatea.

2. Ridicati telefonul
In loc sa trimiteti toate grijile catre BFF prin mesaje de tip text, mai bine il sunati chiar si pentru 5 minut. Un studiu de la Universitatea din Wisconsin-Madison a descoperit ca auzirea vocii unui prieten va poate scadea efectiv nivelul de stres.

3. O manichiura scurta
Asezati-va si dati-va liber imaginatiei pe unghii atunci cand va simtiti tensionata. Miscarea repetitiva poate sa fie linistitoare, iar concentrarea pe o alta sarcina va ajuta la limpezirea mintii.

4. Sweat It Out
Un lucru important pe care il fac modelele de top din Romania pentru a scapa de tensiunea si stresul acumulate este de a se duce la sala sau de a alerga prin parc. Studiile au dovedit ca miscarea ajuta la eliberarea tensiunii acumulate.

Daca nu aveti timp sa va duceti la sala sau la alergat in parc, puteti sa faceti cateva exercitii chiar in propria locuinta. Pe Youtube o sa gasiti foarte multe antrenamente care o sa va stimuleze si pe langa asta o sa va puteti mentine si greutatea la un nivel optim si chiar sa va tonifiati corpul.

5. Yoga si intinderi
Relaxarea corpului va ajuta sa va relaxati mintea, motiv pentru care yoga este un agent de relaxare excelent. Dar daca nu aveti timp sa va asezati pe covoras pentru cateva minute, atunci intinderile va pot oferi cam acelasi rezultat. Nici nu trebuie sa va ridicati! Apucati-va doar mainile si intindeti-va bratele deasupra capului, aplecandu-va la stanga, apoi la dreapta. Apoi, inclinati-va capul dintr-o parte in alta si in sus si in jos.

Desigur, acestea sunt doar cateva sfaturi. Ati putea sa gasiti propriile metode prin care va puteti relaxa si pe acest site.