truse prim ajutor auto

Vrei sa iti deschizi un magazin? Doteaza-l cu aceste 3 elemente extrem de utile!

Foarte multi dintre cei aflati la inceput de drum in lumea antreprenoriatului se orienteaza catre deschiderea unui magazin. O astfel de afacere este una cu potential bun de profit, in functie si de tipul produselor vandute, precum si de piata pe care activeaza compania. In acelasi timp, a detine un magazin este si o adevarata provocare, deoarece sunt o multime de elemente pe care trebuie sa le iei in calcul atunci cand iti “echipezi“ sediul. 

Dintre acestea, exista cateva care se remarca in mode deosebit, asa cum sunt modelele de truse de prim ajutor auto, in principal datorita caracterului lor obligatoriu. Legea iti impune sa detii unele elemente, pentru ca afacerea ta sa functioneze in mod licit. Iata care sunt cele mai importante trei produse si echipamente pe care trebuie sa le iei in calcul, atunci cand iti faci planul de afaceri si ajungi la capitolul accesoriilor si produselor cu care sa iti dotezi sediul. 

Ce trebuie sa ai neaparat la sediul magazinului tau

Casa de marcat – orice societate comerciala din Romania care vinde produse sau servicii este obligata prin lege sa detina o casa de marcat. Fie ca este fixa sau mobila, aceasta are rolul de a inregistra toate tranzactiile desfasurate si de a elibera bon fiscal. Bonul este obligatoriu sa fie inmanat clientului. El are si valoare de confirmare a faptului ca toate tranzactiile sunt inregistrate si declarate. Indiferent de natura afacerii pe care o desfasori, trebuie sa iti dotezi magazinul cu o casa de marcat pe care sa o si fiscalizezi inainte de a o utiliza.

Sistem de alarma si supraveghere – desi acesta nu este obligatoriu prin lege, este foarte util sa stii ca magazinul tau dispune de sisteme de securitate care sa te avertizeze atunci cand exista potentiale tentative de furt. Totodata, clientii tai se vor simti mai in siguranta stiind ca locul este supravegheat si nu neaparat “primitor“ cu hotii. 

Truse de prim ajutor auto – orice loc este un loc in care se justifica existenta unei truse de prim ajutor auto. Aceasta contine elemente extrem de utile, care pot chiar sa salveze viata unui om aflat intr-o situatie critica. Intr-o trusa de calitate se gasesc elemente precum alcool sanitar, plasturi, leucoplast, rivanol, tifon si multe alte accesorii care pot face diferenta in momente foarte dificile. 

De asemenea, trusa contine chiar si o foaie cu instructiuni de utilizare pentru fiecare element continut, in asa fel incat persoana care acorda primul ajutor sa stie cum sa foloseasca in mod eficient ustensilele. De altfel, trebuie sa stii ca in cazul in care ai un magazin esti chiar obligat prin lege la detinerea unei truse de prim ajutor auto. 

Trebuie sa se supuna legii cei care efectueaza activitati de comert in spatii care permit accesul direct al clientilor la produsele expuse, spatiile din piete agroalimentare, statiile de distribuire a carburantilor, dar si alte unitati. Tocmai de aceea, este important sa te asiguri ca magazinul tau este dotat cu o astfel de trusa.

Valabilitatea ei este de 30 de luni de la data fabricatiei, in general. Intra pe Vesta-MagazinOnline.ro si descopera truse de prim ajutor auto complete, autorizate, disponibile la preturi foarte convenabile. Investeste in solutii de calitate si asigura-te ca magazinul tau este gata sa functioneze in cele mai bune conditii!