Unde gasesti gama completa de detergenti Bonux pentru la preturi avantajoase!

Pentru a putea fi insotit intotdeauna de un sentiment de incredere in sine, trebuie sa ai grija nu numai de aspectul tau, ci si ca hainele sa fie curate, cu un miros placut. Pentru a face acest lucru, ai nevoie nu numai de o masina de spalat adecvata, ci si de detergent Bonux, care este un produs de inalta calitate, cu care hainele tale vor fi proaspete si curate.

Trebuie sa ai grija deosebita atunci cand alegi detergenti pentru sugari, copii, nou-nascuti – cu cat exista mai putine substante chimice in compozitia acestor produse, cu atat riscul de reactii alergice este mai mic. Detergentul Bonux este potrivit pentru astfel de cazuri. De asemenea, este potrivit chiar si pentru persoanele cu alergii ridicate.

Detergent Bonux

Compozitia detergentului de spalat este mai bogata, si datorita acestui fapt, acest instrument este considerat mai puternic. Detergent Bonux pudra este un instrument excelent pentru lucrurile albe, oferind acestora  prospetime si aroma de lunga durata de pana la 12 ore. Permite spalarea rufelor la temperaturi de 95-90-60-45-30 grade С. Este potrivit pentru spalarea automata a oricarui tip de bumbac, lenjerie, tesaturi sintetice. Spala si ingrijeste cu grija rufele, si, datorita compozitiei sale nu increteste rufele. Compozitia de baza a tuturor pulberilor include un amestec de tensioactivi anionici, neionici, uneori cationici, enzime, aromatizanti, fosfati.

Bonux 3 in 1

Detergentul Bonux 3in1 poate fi atat pudra, cat si lichid. Acest detergent indeparteaza eficient petele chiar si in apa rece, oferind curatenie si prospetime perfecta. Tesaturile delicate includ lana, matase, nailon, poliester, dantela, cambric, casmir, tricotaje si microfibra. Astfel de produse arata deosebit de atractive si elegante, dar in acelasi timp necesita o ingrijire atenta si minutioasa. Daca nu sunt indeplinite conditiile de ingrijire necesare, acestea se pot decolora, se deformeaza, pot scadea semnificativ in dimensiuni si isi pot modifica structura. Utilizarea detergentului Bonux 3 in 1 ajuta la evitarea unor astfel de probleme.

Bonux capsule

Bonux capsule contin un gel de spalare, insa nu contine numai un concentrat de detergent, ci si un agent de clatire. De asemenea, sunt excelente pentru spalarea de zi cu zi, pot face fata murdariei si au mai multe avantaje fata de pulberi si lichid. Primul avantaj este ca pernutele sunt mai ecologice – contin o solutie foarte concentrata, exista mai putine elemente suplimentare, avand o doza clara. O incarcatura completa a masinii de spalat rufe necesita o singura capsula Bonux, care nu trebuie sa fie turnata din capsula, ci se introduce intre rufe in interiorul tamburului. Capsulele sunt potrivite pentru spalarea zilnica. Acest detergent sub forma de gel ofera un echilibru optim intre indepartarea petelor si ingrijirea imbracamintei. Lenjeria si rufele albe raman albe si capata stralucire, iar cele colorate, devin  luminoase. Cu noua formula concentrata Bonux capsule, rufele vor fi la fel de curate, iar spalarea devine mai economica.

Bonux lichid

Bonux lichid ofera o prospetime uimitoare la fiecare spalare. Noua formula de detergent lichid 3in1 ofera toate avantajele binecunoscutului detergent Bonux 3in1 Fresh, intr-o versiune mai usor de utilizat. Formula 3in1 ofera curatenie, prospetime si stralucire rufelor. Pentru spalare, doza recomandata este de 65 ml, deci pentru 17 spalari este suficient un bidon de 1,1 litri. Detergentul Bonux lichid indeparteaza eficient petele chiar si in apa rece, oferind rufe perfect curate si parfumate.