Cum se face un lifting facial nechirurgical?

Investitia in aspectul personal este o prioritate pentru foarte multe femei si corectarea imperfectiunilor fetei nu mai este un lux. Cu cat inainteaza in varsta, cu atat femeile sunt mai constiente de importanta punerii propriilor atuuri in evidenta si orice investitie garanteaza rezultate foarte multumitoare si o stare de spirit mult mai buna!

Liftingul facial nechirurgical este una dintre cele mai noi modalitati de rejuvenare faciala si prezinta avantajul ca este minim invaziva. Pacientele care apeleaza la aceasta procedura se bucura de o perioada de recuperare rapida si rezultate excelente.

Prin procesul de aging facial se intelege o serie de schimbari la nivelul fetei, care devin din ce in ce mai greu de mascat. Printre acestea se numara: ptoza pometilor, lasarea unghiului extern a sprancenelor, pierderea conturului liniei mandibulare si adancirea santurilor nazolabiale. Foarte multe femei se straduiesc sa mascheze aceste defecte, insa de la o anumita varsta aceasta provocare nu mai poate fi invinsa.

De aceea, procedura de lifting facial nechirurgical devine o optiune pe care foarte multe femei sunt hotarate sa o incerce si in doar 30 de minute acestea fac cele mai importante investitii in recapatarea frumusetii.

Liftingul facial nechirurgical se efectueaza cu anestezie locala si nu lasa deloc cicatrici. Rezultatele obtinute in urma efectuarii acestei proceduri sunt excelente si rezista in timp. Deseori procedura mai este denumita si “lifting de weekend” si poate fi efectuata atat in zona fetei, cat si in zona gatului.

Pentru evitarea interventiilor chirurgicale se poate apela si la lifting cu fire de suspensie. Mai ales pacientele tinere, cu o troficitate cat mai buna a tesuturilor pot opta pentru aceasta varianta, iar faptul ca dureaza atat de putin pana cand este finalizata incurajeaza foarte multe tinere sa o incerce.

Un lifting facial cu fire de suspensie se foloseste pentru a ridica sprancenele si pometii si pentru a rejuvena zona mandibulei. Prin repozitionarea partilor fetei si remodelarea acestora, pacienta se va bucura de un aspect mai tanar si nu va ramane cu nicio cicatrice.

Procedura ofera doua avantaje. Pe de o parte, structurile subtegumentare beneficiaza de o regenerare colagenica, iar pe de alta parte se obtine efectul de lifting facial. Chiar si dupa resorbtia firelor rezultatele vor ramane pe o perioada mai indelungata de timp, iar pacienta se va bucura zi de zi de acestea.

Motivul pentru care un lifting facial cu fire de suspensie difera de toate celelalte interventii si este denumit inovativ se datoreaza faptului ca asigura o restructurare a colagenului care a fost pierdut de la nivelul fetei, iar efectul natural de lifting apare imediat dupa ce procedura a fost realizata. Efectele sunt de durata si in functie de pacienta pot dura pana la 16 luni sau se poate face o interventie suplimentara dupa 9 luni.

Acest tratament se potriveste foarte bine in cazul liftingului sprancenelor sau al regiunii cervicale, precum si al obrazului si este deseori combinata cu alte interventii estetice. Deseori pacientii opteaza pentru blefaroplastie sau bioremodelare, marirea buzelor sau tratarea cearcanelor si astfel reusesc sa trateze mai multe probleme.

Alte modalitati de combinare a liftingului facial cu tratamente ale fetei mai sunt ridicarea pometilor cu acidul hialuronic, tratamentul la nivelul ridurilor de expresie sau terapia vampir.

Pentru o programare la un lifting facial, puteti consulta serviciile medicale oferite de Clinica Zone Medical Estet. Aceasta este coordonata de Dr. Eugen Turcu, medic primar chirurgie plastica si estetica, si are o experienta de peste 25 ani in domeniu.Personalul medical, echipamentele de ultima generatie si profesionalismul echipei va vor ajuta sa obtineri rezultatele pe care vi le doriti.