motostivuitor mitsubishi

Ai nevoie de un motostivuitor pentru afacerea ta?

Mitsubishi este un producator renumit de echipamente speciale si de depozitare, precum si de camioane. In plus, fata de aspectul ultra-modern, un motostivuitor a devenit mult mai productiv si ergonomic datorita multor imbunatatirilor aduse de producator. Caracteristicile principale ale unui motostivuitor Mitsubishi este volanul special, care incorporeaza cele mai bune realizari ale ergonomiei, confortului si designului. Toate comenzile sunt aranjate convenabil pe acesta. Operatorii vor simti ca modul de controlul la manevrare este deosebit de util atunci cand fac o comanda la primul nivel in cadrul cresterii inaltimii. Poti controla volanul cu o mana, eliberand-o pe cealalta pentru a lucra cu produsul sau cu lista de atributii.

Manevrare usoara

Manevrarea usoara si precisa este asigurata la viteza de a 2,5 km/h. Pentru a colecta comenzi de la al doilea nivel, operatorul utilizeaza pur si simplu platforme situate convenabil pentru a ajunge la rafturile superioare. Atunci cand se conduce la viteza mare (7,8km/h), oboseala soferului este redusa, mai ales cand este condus pe distante lungi sau in timpul programului lung de lucru. Spatiul de lucru al masinii a fost marit prin mutarea acumulatorului in spatele operatorului, iar dimensiunile externe nu au crescut. Datorita solutiei ingineriei unice, zona platformei operatorului a crescut cu 40% si a devenit unul dintre cele mai mari echipamente de depozitare de pe piata.

Sistem de protectie la motostivuitorul Mitsubishi

Sistemul standard de protectie a motorului are capacitatea de a reduce riscul de avarie majora a motorului. Acest sistem poate monitoriza in mod continuu anumite zone ale motorului si va limita anumite zone de functionare,  daca exista problemele in acest sens. Motostivuitoarele Mitsubishi sunt durabile, fiind construite cu rame din otel, care protejeaza vehiculul in timpul lucrului. De asemenea, motostivuitoarele Mitsubishi sunt dotate cu lampi de lucru cu LED-uri frontale care  au o durata lunga de viata lunga si de asemenea, vor ajuta la economisirea costurilor de intretinere, fata de lampile traditionale cu halogen si incandescenta.

Unele caracteristici tehnice cum ar fi capacitatea de incarcare, inaltimea de colectare a comenzilor etc. fac ca un motostivuitor Mitsubishi sa fie preferat de multi utilizator, iar pretul sau este destul de convenabil tinand cont de faptul ca este un mijloc eficient de colectare a comenzilor de pe rafturile de depozitare si transportul acestora catre un alt loc, pe paleti sau in recipiente.  Producatorul ofera piese de schimb exceptionale, non-OEM si accesorii pentru piesele de schimb pentru majoritatea modelelor de motostivuitoare Mitsubishi, toate produsele fiind la preturi competitive.