Caracteristicile deosebite ale bijuteriilor cu simbolul Copacul Vieții | ilisio.ro

Arborele Vieții reprezintă conectivitatea cerului, pământului și a tuturor ființelor vii, având rădăcini care merg adânc în sol și ramuri care se întind spre cer. Acest simbol reprezintă calea către dezvoltarea spirituală. Acest lucru demonstrează relația voastră strânsă și încrederea în mediul dumneavoastră pentru supraviețuire și creștere. Poartă-l ca o reprezentare a dezvoltării tale într-o persoană drăguță și distinctivă, poartă o pereche de cercei lungi cu simbolul Copacul Vieții. La fel ca acest copac, dezvolți puterea cu timpul și aspiră să înveți mai multe și să întâlnești lucruri noi.

Copacii Vieții au legături cu tărâmul supranatural, cu fantomele și cu strămoșii, pe lângă puterile lor pământești. Fără îndoială că ați văzut coliere cu copaci înfășurați cu sârmă. Dacă nu ați încercat să vă creați propriul model de arbore de sârmă, pierdeți o temă de bază minunată, cu o mulțime de opțiuni de personalizare. Arborele vieții este un simbol străvechi văzut în multe civilizații diferite din întreaga lume. Relația dintre rai, pământ și iad este adesea sensul arborelui vieții. În bijuterii, arborele vieții cu ramuri în sus și rădăcini solide simbolizează legătura dintre cele trei lumi.

Relații cu paranormalul

Fiecare societate care are Copacul Vieții are mituri sau legende suplimentare. De exemplu, în Grădina Edenului, primul paradis după creația lui Adam și Eva, arborele creștin al vieții se afla în grădină. Nordicii au Arborele Vieții, cunoscut și sub numele de Arborele Lumii, un copac uriaș care leagă nouă tărâmuri în loc de doar trei.

Asgard, casa zeilor, este condusă de Yggdrasil. Acest arbore mondial simbolizează ciclul vieții, de la concepție la dezvoltare, tranziția la moarte și reîncarnarea ulterioară. Celții sunt unul dintre cei mai faimoși reprezentanți ai acestui arbore. Arborele Vieții sau Arborele Celtic al Vieții reprezintă asemănarea dintre etapele vieții și capacitatea lor de a oferi adăpost, de a da roade și de a oferi căldură în timpul arderii. Întrucât semințele produse de copaci asigură existența lor continuă, arborele vieții este menit să reprezinte continuitatea și nemurirea. O definiție non-culturală a arborelui vieții. Copacul vieții este mai mult decât o fabulă culturală. Copacul în sine are mai multe semnificații. Tipurile de fructe conțin caracteristici de susținere a vieții. Copacii, în special tipurile mari și robuste, sunt reprezentanți ai forței cu o fundație solidă. O metaforă pentru propria noastră poziție și dorința de noi înălțimi, acest copac prosperă pentru că este adânc înrădăcinat.

Prin urmare, bijuteriile din arborele vieții sunt deosebit de potrivite pentru combinarea cu evenimente majore de viață, cum ar fi reperele sau ceremoniile de absolvire. Desigur, copacii au reprezentat și de multă vreme familii, ramurile lor reprezentând familii în continuă expansiune care mențin legături între ele. Colierul arborelui vieții învelit cu sârmă metalică nu este doar iubit, ci și semnificativ datorită tuturor acestor factori. Arborele vieții se adresează unor demografii uimitoare și preferințe personale. Creați variații prietenoase cu bijuterii Copacul Vieții care vi se potrivesc, destinatarului tău sau clienților tăi. Pentru a începe, luați în considerare aceste sugestii pentru a personaliza.