Rochii de mireasă: un ghid pentru stil și tip de corp | edenbride.ro

Înainte de a vă scufunda adânc în lumea minunată a îmbrăcămintei de mireasă, luați în considerare acele elemente fundamentale foarte importante, cum ar fi tipul dumneavoastră de corp și stilul personal.

Totuși, nu trebuie să intri în frenezie după rochie mireasă. Pur și simplu faceți un pas înapoi, faceți o pauză și luați în considerare cine sunteți: ce vă place, cum arăți și cum ai vrea să arăți. Cu alte cuvinte, combină stilurile pentru a crea o ținută de mireasă unică, care vă satisface toate nevoile tale în ziua ta cea mare. Sunt cu siguranță o mulțime de lucruri de luat în considerare. Dincolo de preocupările legate de bani, design, dimensiune, subiect și aprovizionare, puteți eficientiza procesul de generare a ideilor concentrându-vă pe câteva puncte critice de lansare. Pentru a te ajuta să fii inspirată, informată și, în cele din urmă, să te îmbraci în cel mai bun mod de mireasă.

Primul pas: Forma corpului

Pentru a alege o siluetă care să ți se potrivească, aruncă o privire sinceră în oglindă și vorbește cu prietenii apropiați pentru a-ți determina părțile senzuale dar și părțile plictisitoare.

Alegeți rochii potrivite cu mâneci scurte sau rochii fără mâneci, și cu mănuși lungi pentru un plus de stil. Rochiile în stilul anilor ’50 care sunt chiar deasupra lungimii genunchilor pot evidenția curbele, iar body-ul cu linii lungi, vertical, sunt cele care pot extinde rame mici și subțiri. Decolteurile de pe umeri, taliile și bustierele sunt, de asemenea, destul de măgulitoare.

Evitați tivurile de la jumătatea gambei și materialele mofturoase precum volanele sau voalurile grele care vă pot micșora rama. Alege rochii mai scurte sau lungi ca alternativă și adaugă înălțime cu pantofi spectaculoși.

Fundamentele cumpărării unei rochii de mireasă

Tip de corp înalt

Forma rochiei: croiurile asimetrice, fustele scurte și fustele cu etaje sunt la fel de atrăgătoare. Cele mai bune decolteuri pentru tine sunt deschise, joase și fără umeri, cu toate acestea, o talie mică, o curea largă sau diverse detalii cu volan te vor face să arăți mai scundă.

Pentru glam din cap până în picioare, împerecheați tocuri de balerină cu un voal sau sandale împodobite, și cu o coroană de flori. Dar atenție: căptușeala exagerată pentru umeri sau pălăriile înalte și voalul, vă pot face înălțimea un element supraimpozant.

Tip de corp: plin

Forma rochiei: rochiile zeiței cu o răsucire delicată, cum ar fi pliuri, fundițe sau panglici, vă vor evidenția forma de clepsidră. Rochii mireasă ieftine clasice sunt pentru corpul potrivit cu fustă voluminoasă. Cel mai bine este să purtați îmbrăcămintea cu decolteu simplu sau decolteu în V, linii verticale, talie înaltă, cum ar fi stilul prințesă, sau rochii în linie A. Acoperirile și materialele transparente sunt deosebit de populare.

Pasul doi: Tipul de stil

Pentru a-ți afișa unicitatea în toată splendoarea ei contemporană, gândește-te la stilul tău personal și alege dintre cele mai populare tendințe.

Stilul preferat este emoționant sau experimental. Acesta poate fi vitange sau clasic, sau chiar boem special conceput pentru plajă. Pot există și rochii care se încadrează într-un stil retro sau casual, care îți permite să te simți confortabil în rochia ta de mireasă.