Daca vrei o nunta reusita, alegerea restaurantului unde aceasta va fi organizata este un pas extrem de important. Restaurantul este locul unde iti vei construit cele mai frumoase amintiri, unde te vei emotiona si unde vei reusi sa strangi toate persoanele dragi tie.

Pentru alegerea celui mai bun restaurant pentru nunta, trebuie sa tii cont de mai multe criterii, estrem de importante.

Care sunt cele mai importante lucruri de care trebuie sa tii cont in alegerea restaurantului?

Alege restaurantul din timp

Nu cu o luna inainte de eveniment, nu cu doua luni inainte de eveniment, ci chiar cu un an. Exista multi miri care isi pregatesc restaurantul inca cu 2-3 ani inainte de marele eveniment, deoarece restaurantele si salile de buna calitate sunt intotdeauna foarte cautate.

Cu siguranta nu vrei sa organizezi nunta in alta zi decat sambata, asadar, pregateste-te din timp.

Recomandari

Cu siguranta ai fost si la alte nunti, asadar, trebuie sa fi vizitat cateva restaurante. Ia la puricat fiecare cunostinta care a fost implicata intr-o nunta si cere recomandari.

Informeaza-te despre mancare, despre preturi si despre detaliile organizatorice. Vei dori cel mai bun restaurant si in acelasi timp, cel care iti poate oferi cele mai mici preturi, asadar, orice recomandare este bine venita.

Mancarea

Atunci cand vorbim despre un restaurant, mancarea este de departe cel mai important eveniment. Multi oameni gandesc cu stomacul, asadar, daca vrei sa ii faci fericiti, trebuie sa le oferi o mancare delicioasa, care sa arate foarte bine.

Nu lua meniul de nunta ca atare, ci incearca sa il gusti si sa il schimbi, acolo unde este cazul. Tine cont de preferintele fiecarui invitat, iar daca ai invitati care nu mananca un anumit tip de carne sau chiar nu mananca deloc carne, incearca sa tii cont de parerile lor.

Este adevarat, este o munca in plus, insa efectul este unul excelent, deoarece vei reusi sa te bucuri de nunta perfecta.

Dimensiunea salii

Este un alt aspect foarte important. Daca este prea mare, vei da impresia de nunta la care nu a venit toata lumea invitata, daca este prea mica, s-ar putea sa fie inghesuita.Incearca sa afli cu exactitate numarul de invitati si sa alegi o sala potrivita.