Indiferent de cat de mult ne-am dori, din pacate, majoritatea oamenilor niciodata nu va fi in masura sa aiba un dulap umplut pana la refuz cu pantofi, cum a avut Carrie Bradshaw din celebrul serial “Sex and the city”.

Avand in vedere faptul ca etichetele designerilor prezinta preturi tot mai mari, iar indemnizatiile si salariile nu prezinta nicio crestere semnificativa, este greu sa tinem mereu pasul cu moda si sa ne innoim garderoba in fiecare sezon cu toate tipurile de incaltaminte.

Cu toate acestea, exista cateva tipuri de pantofi clasici care rezista in timp si care ar putea sa-ti fie de folos daca le-ai avea la tine acasa.

Iata ce tipuri de incaltaminte nu ar trebui sa iti lipseasca din dulap:

Pantofi potriviti pentru “Little Black Dress” – Acesti pantofi negri si seriosi ar trebui sa fie primii pe lista ta de incaltaminte. Pantofii negri si simpli sunt destul de versatili, putand fi purtati atat la birou, cat si in oras.

La fel ca si “Little Black Dress”, pantofii negri sunt o necesitate in garderoba fiecarei femei. Acestia sunt la moda mereu, sunt clasici, subliniaza elegant forma piciorului si denota feminitate.

Pantofii de culoare neutra, cu toc mic – Cele mai bune culori neutre potrivite pentru locul de munca sunt bronzul si griul, dar bejul si maroul sunt, de asemenea, acceptabile la birou. Motivul pentru care trebuie sa ai acesti pantofi este faptul ca ei sunt potriviti pentru orice tinuta la care nu se pot asorta pantofii negri.

Pantofii de culoare neutra sunt simpli, eleganti, iar daca sunt de piele naturala sau din piele de caprioara, acestia sunt, realmente, incantatori si de bun gust.

Pantofii pe care sa-i porti prin oras – Urmatorii pantofi pe care ar trebui sa ii aiba femeile in garderoba lor ar trebui sa fie pantofii deschisi sau inchisi, cu un toc mai inalt decat al celor doua tipuri de mai sus, care sa le ofere un aspect sexy.

Acesti pantofi sunt speciali pentru o cina in restaurant, pentru club sau pentru intalnirile romantice.

Pantofi potriviti pentru vremea urata – Desi, in climatele sudice, acesti pantofi nu ar fi foarte des folositi, femeile din regiunile nordice au nevoie neaparata de o pereche de cizme sau de bocanci.

Pantofii sport – Pentru ca fiecare femeie care se respecta trebuie sa isi intretina silueta prin miscare fizica, pantofii sport ar trebui sa fie o reala necesitate in aproape fiecare zi.

 

Citeste si De ce sa tii cont atunci cand cumperi incaltaminte