vopsitorie-auto

Ai nevoie de servicii de vopsitorie auto? Tehnologia pe care trebuie sa o cauti

Orice masina are nevoie fie in mod periodic, fie ocazional, de servicii de reparatie sau intretinere. Printre acestea se numara si vopsirea elementelor de caroserie. Vopseaua are rolul de a proteja caroseria masinii si de a contribui si la mentinerea unui aspect placut din punct de vedere estetic. Pentru ca masina ta sa arate bine si sa fie protejata pe termen cat mai lung, este necesar sa apelezi la servicii de vopsitorie auto bazate pe tehnici cat mai moderne, caracterizate de eficienta si durabilitate.

Una dintre tehnologiile devenite extrem de populare in ultima vreme este cea bazata pe azot. Un sistem special conceput pentru a vopsi caroseriile autoturismelor pe baza de azot incalzit este sistemul Nitrotherm Spray. Acesta ofera o serie importanta de beneficii care il transforma in preferatul posesorilor de autoturisme, dar si in solutia favorita a meseriasilor care activeaza in domeniu. Iata ce beneficii garanteaza sistemul si unde il poti gasi in Bucuresti!

Vopsitorie auto de top, prin Nitrotherm Spray

Sistemul Nitrotherm Spray este unul extrem de modern, popular in foarte multe industrii, la nivel global. Acesta se utilizeaza pentru vopsirea avioanelor, navelor maritime, mobilierului, dar mai ales pentru vopsirea caroseriei autoturismelor. Sistemul are la baza o tehnologie foarte revolutionara, deoarece inlocuieste aerul comprimat, utilizat in procesele clasice de vopsire, cu azot incalzit. Aceasta solutie a revolutionat industria serviciilor de vopsitorie auto, deoarece ofera urmatoarele avantaje esentiale, atat pentru posesorii de masini, cat si pentru firmele care presteaza acest tip de servicii:

  • Costuri mai mici – analizele expertilor au demonstrat faptul ca utilizarea sistemului Nitrotherm Spray determina o scadere a costurilor cu vopseaua de cel putin 20%! Acest lucru este avantajos si pentru vopsitorii, dar si pentru clientii lor, deoarece diminuarea se resimte si la nivelul pretului final platit de catre posesorii de masini;
  • Proces mai rapid – vopsirea prin intermediul tehnologiei Nitrotherm Spray determina o aplicare mult mai rapida. Timpul investit in procesul de vopsire scade cu pana la 50%, comparativ cu metodele clasice, pe baza de aer comprimat;
  • Aspect si rezistenta imbunatatite – stratul final de vopsea aplicat prin intermediul acestei tehnologii este unul care are o grosime foarte uniforma si o distensie excelenta. Astfel, el rezista mult mai bine in timp si isi pastreaza impecabil aspectul pentru o perioada mai lunga;
  • Mediu mai sanatos – si mediul inconjurator este mai bine protejat, cu ajutorul acestei tehnologii. Aceasta contribuie la scaderea nivelului de poluare, in mod semnificativ. 

In cazul in care decizi sa apelezi la servicii de vopsitorie auto care utilizeaza acest sistem, trebuie sa stii ca procesul se va desfasura in patru etape. Acestea consta in aplicarea urmatoarelor straturi: catodic, primer, vopsea de culoare si lac de protectie. Primul strat are rol protector, iar al doilea are rol de sustinere. Lacul de protectie este esential, deoarece determina longevitatea aspectului impecabil al caroseriei. 

Intra pe CarsInv.ro si descopera cum poti si tu sa te bucuri de serviciile de vopsitorie auto bazate pe tehnologia moderna Nitrotherm Spray, chiar in Bucuresti. Alege servicii de calitate si beneficiezi de toate avantajele pe care doar solutiile moderne ti le pot oferi!