cel mai căutat tip de remorcă

Iată care este cel mai căutat tip de remorcă

Pentru cine nu se pricepe, o remorcă este doar un accesoriu în plus. Însă cunoscătorii din domeniul construcțiilor sau în domeniul auto știu că nu este deloc așa.

Remorca reprezintă un ansamblu care ajută la tractarea sau transportarea deșeurilor mult mai rapid și ușor iar pentru a alege modelul care se potrivește nevoilor tale, vizitează depozitul de remorci urmând să găsești aici o gamă variată de modele pentru toate necesitățile.

Aici vei găsi remorca cea mai potrivită pentru nevoile tale.

Ce tipuri de remorci există?

Modele de remorci sunt multe, ținând cont doar de faptul că fiecare producător are gama sa de remorci.

În primul rând, există remorci cu frână și fără frână.

Apoi, în funcție de ceea ce vrei să tractezi trebuie să alegi o remorcă specială pentru bărci, pentru rulote sau pentru generatoare.

În ceea ce privește remorcile folosite în construcții și la muncile de grădină, acestea pot fi de tipul utilitar, basculabile sau cu platforma. Există și varianta remorcilor universale, trebuie însă să nu uiți să verifici compatibilitatea cu vehiculul tău.

Așadar, remorci sunt multe dar care este cea mai utilă?

Remorca de 750 kg, cea mai căutată remorcă.

Înainte să achiziționezi o remorcă este indicat să te informezi despre toate detaliile necesare, iar conform cercetărilor remorca de 750 kg ar fi cea mai utilă și căutată.

În primul rând, această remorcă este potrivită pentru majoritatea șoferilor, care dețin permis categoria B, însă trebuie înmatriculată la fel ca autoturismul.

Apoi, remorca de 750 de kg este utilă datorită faptului că nu este nici foarte mare, dar totuși încăpătoare. Acestea se încadrează în categoria remorcilor ușoare și sunt echipate cu punte simplă (suspensie pe bara de torsiune sau foaie de arc cu amortizor) sau cu 2 axe tandem.

Remorcile de 750 kg se împart în remorci cu frână, fără frână sau remorci cu punte tandem și fără frână.

Acest tip de remorcă poate fi utilizat pentru grădinărit şi transporturi mici, dar și în domeniul construcțiilor pentru construcţii de case, transporturi medii şi mari.

În același timp remorca de 750 kg poate fi un transportator de 1 sau 2 motociclete și ATV-uri.

Construcţia unei astfel de remorci permite o întreţinere şi îngrijire uşoară. atăt timp, cât cuplajul este bine lubrifiat (vezi instrucţiunile de folosire).

Remorcile fără frână sunt echipate de obicei cu o platformă de basculare manuală, ceea ce permite facilitarea încărcării și descărcării iar în cazul în care vrei să obți o platformă, părțile laterale se pot îndepărta.

Alte caracteristici care fac remorcile de maxim 750 kg să fie cele mai căutate, sunt rigiditatea, durabilitatea mare a remorcii asigurate de sectiuni de cadru indoit la rece ale sasiului in forma de U si de doua traverse dar și lămpile și conexiunile prin cablu protejate.

În ceea ce privește variantele de remorcă cu frână, acestea vin echipate cu bară de torsiune, dispozitiv de frână Al-Ko, podele din placaj anti-alunecare și uneori au chiar suport pentru roata de rezervă,  extensie obloane din tabla; extensie obloane din plasa sau prelata inalta cu schelet.