Serviciile de rent a car sunt relativ de putin timp pe piata romaneasca. In ciuda acestui fapt, exista numeroase firme care ofera clientilor servicii de inchirieri masini Otopeni la standarde ridicate. Una dintre aceste agentii este AMS Rent a Car care din anul 2012 inchiriaza pe termen scurt, mediu si lung, peste 20 de modele diferite de autoturisme noi.

Indiferent de scopul si felul calatoriei, apelati intotdeauna la serviciile unor profesionisti in domeniu. Ar fi bine sa evitati firmele de pe portalurile de specialitate care nu ofera destule informatii ca sa va ajute sa luati o decizie si sa le cautati pe cele care au propriul site unde puteti gasi, in mod direct si corect, tot ceea ce va intereseaza.

Mediul online va ajuta sa aveti acces instant si permanent la informatii si sa cititi recenzii despre firmele cu care doriti sa colaborati.Unul din site-urile care mi-au atras atentia, din punctul de vedere al transparentei si al complexitatii informatiilor, este cel al companiei AMS Rent a Car.

LA CE SA FITI ATENTI ATUNCI CAND VA HOTARATI SA APELATI LA O FIRMA DE INCHIRIERI MASINI OTOPENI

Pentru ca experienta voastra sa fie una placuta si lipsita de griji, documentati-va amanuntit si din timp asupra tuturor aspectelor legate de inchirierea unei masini.

Alegeti modelul de masina dorit conform nevoilor dumneavoastra si faceti un studiu comparativ referitor la tarife, garantii, costuri si servicii suplimentare. Cautati pe internet un comparator de preturi pentru masini de inchiriat aeroportul Otopeni care va va face alegerea mult mai usoara.

Un alt motiv pentru care sa optati pentru inchirierea unei masini este acela al transferului catre si de la aeroport. Indiferent cat de aproape sau de departe este aeroportul, masina inchiriata poate face diferenta in sensul ca scapati de niste costuri extrem de mari daca, de exemplu, ati comanda un taxi. Stim cu totii ce tarife nesimtite si nejustificate practica companiile sau mai bine zis, soferii de taxi.

Un pont ar fi acela sa nu inchiriati masina direct din aeroport pentru ca aici chiriile sunt mari iar acest lucru se va regasi in costul final al masinii dumneavoastra. Cel mai bine ar fi sa stabiliti dinainte cu firma de inchirieri masini Otopeni ca aveti transfer catre sau de la aeroport, astfel veti  beneficia de un pret mai mic pentru acest serviciu.

O alta varianta destul de avantajoasa ar fi sa inchiriati masina din vecinatatea aeroportului si, poate, pe langa un pret redus, veti avea parte si de un drum dus-intors de la sediul firmei.

CATEVA PONTURI PENTRU O INCHIRIERE REUSITA

Platiti online avansul fiindca, o comanda ferma, este in interesul companiei care va oferi un discount semnificativ pentru acest lucru. Firmele importante si serioase de rent a car Otopeni, au politici bine stabilite de returnare a banilor in caz ca va razganditi si pot oferi anulare gratuita chiar si cu pana la 48 de ore inainte sa ridicati propriu-zis autoturismul.

Tot online, direct pe website-ul companiei, alegeti toate extra-optiunile pe care le doresti.

Alegeti pachetele de protectie de care credeti ca aveti nevoie astfel incat, daca veti avea evenimente nedorite cu masina inchiriata, veti putea evita riscul blocarii garantiei lasate sau a unui card de credit si plata unei eventuale pagube.