Agenţia de turism Dal Travel ţi-a ales peste 20 de vacanţe exotice în care să te bucuri de o libertate deplină. Cum timpul te suprasolicită, iar orele de lucru parcă nu se mai termină, anul 2019 va fi unul relaxant şi intim pentru confortul tău personal. Oferă-ţi ocazia să te rupi de cotidian şi să te recreezi în cele mai bune hoteluri pregătite de Dal Travel, astfel încât activităţile din timpul zilei să fie memorabile. Printre vacanţele exotice ale 2019 se numără Plaja Saint Lucia, Grenada, Puerto Rico, Saint Kitts & Nevis, Belize, Curacao, Insulele Caiman, Insulele Virgine Americane, Jamaica şi nu numai.

Cele mai noi pachete turistice oferite de Dal Travel! Mese incluse şi tarife accesibile

Dal Travel ţi-a pregătit Sejurul de 6 zile Plaja Maldive 2019. Hotelul care te va aştepta este Adaaran Club Rannalhi, aflat în Atolul Male Sud, punându-ţi la dispoziţie plajă privată, un centru de fitness, un centru destinat sporturilor de apă şi un centru Spa, cu o gamă largă de tratamente şi masaje.

În funcţie de tarifele hotelului, poţi alege diverse activităţi recreative, cum ar fi snorkeling, caiac, cataraman, windsurfing, skijet şi excursii de pescuit. Vacanţa exotică în Plaja Maldive include cinci nopţi de cazare la hotel, micul dejun, prânzul şi cina, tururi şi transferuri menţionate în program. În funcţie de perioada vacanţei din timpul anului, tarifele variază între 1.912 USD în mai-iulie 2019 până la 2.573 USD aprilie 2019.

Dacă vei alege Sejur Plaja Dominica 2019 vei putea vizita oraşul Roseau, un oraş port si capitală a Insulei Dominica. Atracţiile principale ale insulei sunt catedrala catolică Sf. Patrick şi Grădina Botanică, plus activităţile în apă. Vacanţa exotică în Plaja Dominica include biletul de avion pentru zbor internaţional, cele şapte nopţi de cazare în hotelul pe care ţi l-ai ales, mesele principale şi transferuri. Perioada călătoriei este între 12 şi 20 aprilie 2019, iar tarifele diferă în funcţie de hotelul dorit, mai exact între 3.600 şi 4.012 euro / persoană.

Sejurul în Plaja Bahamas 2019 propus de Dal Travel are mese all inclusive. Te vei bucura de opt zile de relaxare, dar şi de activităţi distractive. Vacanţa exotică va include cele şapte nopţi la hotelul preferat, biletul de avion pentru ubor internaţional, dar şi transferurile aeroport – hotel şi hotel – aeroport. Aprilie este o lună infloritoare pentru sejururi, de aceea data de plecare va începe în data de 12 aprilie şi se va finaliza în zilele de 19 ale aceleiaşi luni. În funcţie de hotelul dorit, tarifele variază între 1.400 şi 2.080 de euro.

Super-vacanţă cu super-amintiri în super-decembrie

Nu în ultimul rând, Dal Travel a pregătit pentru tine Sejur Plaja Haiti 2019! Cine nu a auzit despre plajele exotice ale Haiti? Cu ocazia sejurului, vei putea vizita oraşul Cap – Haitien care şi-a păstrat din frumuseţea arhitecturală de odinioară, fiind în prezent şi un centru comercial cu export de fructe exotice, zahăr şi cafea. Iubitorii de sport vor putea face snorkeling, scufundări şi windsurfing. Perioada sejurului este curpinsă între 13 şi 21 decembrie 2019. Preţurile pachetului turistic diferă în funcţie de hotelul stabilit de tine, între 1.465 şi 1.500 de euro de persoană.

Dal Travel este o agenţie de turism şi ticketing, reprezentând unul dintre cei mai importanţi Tour Operatori din România. Se află de 19 ani în domeniul serviciilor turistice, dobândind calităţi profesionale de înaltă calitate.

 

Citeste si 3 circuite exotice de vis