clubul mate

Manualul auxiliar de matematica din seria Clubul Matematicienilor – Un potential puternic de dezvoltare

Raportul de Aur este o manifestare universala a armoniei structurale. Se gaseste in natura, stiinta, arta – in tot ceea ce o persoana poate intra in contact. Odata cunoscuta ca regula de aur, omenirea nu s-a mai inselat. Cea mai capabila definitie a raportului de aur spune ca o parte mai mica se refera la una mai mare, ca o mare parte a intregului. Aceasta este impartirea segmentului in doua parti, astfel incat cea mai mare parte a acestuia, este proportionala cu media dintre intregul segment si partea sa mai mica. Valoarea sa aproximativa este 1.6180339887. Acest raport actioneaza sub forma de spatiu si timp.

Sarcini practice tipice

Manualul auxiliar de matematica din seria Clubul Matematicienilor, complementar la geometria clasica, este cel mai bun astazi, pentru elevii din scoli gimnaziale. Didactica matematicii permite profesorului de matematica sa implice un minim de sarcini din alte surse. Popularitatea utilizarii manualului auxiliar de matematica din seria Clubul Matematicienilor in scoli si in randul profesorilor de matematica, este de  60-70%. Descrierea teoriei din manualul auxiliar merita cea mai mare lauda. Sarcinile practice tipice sunt prezentate intr-un numar destul de mare. Compozitia exercitiilor are ca obiectiv principal dezvoltarea mentala a elevilor din scoala gimnaziala.

Recomandat alaturi de manualul de baza

Este recomandat ca manual auxiliar la manualul de matematica de baza. Este cel mai bun indrumator. Are o prezentare consistenta si accesibila a materialului si o secventa de exercitii foarte bune si bine construite. Manualul auxiliar de matematica din seria Clubul Matematicienilor, este indispensabil oricarui elev din clasele gimnaziale. De asemenea, este cel mai bun manual auxiliar de algebra pentru indrumarea unui elev mediu sau slab. Prezentarea consistenta si accesibila a materialului din manualul auxiliar de matematica, face ca elevul sa devina unul bun.

Compus structural

Manualul auxiliar de matematica din seria Clubul Matematicienilor are o baza suficienta de sarcini, proiectata pentru elevul foarte bun, mediu si slab. Manualul auxiliar este gandit pentru prezentarea consecventa si accesibila a materialului. Estimarea frecventei de utilizare a manualului in scoli si de catre profesorii de matematica este intr-un procent de 60%.

Sistemul de manuale auxiliare de matematica are un potential puternic pentru dezvoltarea gandirii, precum si  pentru educarea personalitatii unui elev al scolii gimnaziale. Ofera o oportunitate reala de a obtine rezultate personale, cu ajutorul meta-subiectelor si subiectelor care indeplinesc obiectivele matematicii moderne. Manualul auxiliar de matematica din seria Clubul Matematicienilor este o combinatie eficienta dintre cele mai bune traditii ale matematicii traditionale si inovatii ale matematicii moderne.