Apartamente noi de vanzare Berceni

Complexurile rezidentiale noi au devenit cele mai cautate locuri in care oamenii doresc sa se mute. Si este normal, avand in vedere numeroasele facilitati si gradul ridicat de confort pe care le ofera.

Pe langa locurile bine alese unde sunt construite, aceste complexuri rezidentiale ofera spre vanzare apartamente noi Berceni, cu suprafete generoase, design-uri moderne si finisaje impecabile. Amplasarea acestora in interiorul orasului, ii va convinge pe cei interesati de pastrarea stilului de viata urban, sa achizitioneze o locuinta aici.

De asemenea vor mai fi convinsi si persoanele care doresc sa lucreze in continuare in oras datorita numeroaselor oportunitati existente precum si cei care doresc sa ramana aproape de familiile si prietenii lor. Cei care doresc sa fie mai retrasi din agitatia citadina, au posibilitatea sa achizitioneze apartamente noi in cartierele de periferie ale Bucurestiului, unde predomina linistea iar facilitatile sunt la fel de convingatoare ca si cele din interiorul orasului.

Tophome va pune la dispozitia cumparatorilor, apartamente noi de vanzare Berceni, si in toata zona de Sud a Capitalei, la preturi avantajoase.

Inainte totusi de a va decide ca achizitionarea unui apartament nou intr-un complex rezidential, este ceea ce va doriti, trebuie sa acordati o mare atentie anumitor aspecte, pe care specialistii Tophome va vor ajuta sa le clarificati.

In primul rand trebuie sa alegeti cu grija zona in care doriti sa locuiti, in functie de preferinte si de necesitati. Interesati-va daca zona este racordata la utilitati, daca exista canalizare adecvata pentru colectare pluviala. Nu vreti sa va treziti cu apele in casa sau sa nu mai aveti posiblitatea sa iesiti din complex.

Interesati-va daca pretul afisat reprezinta pretul de vanzare pe metrii patrati construiti sau utili. Suprafata construita reprezinta efectiv marimea apartamentului, in care sunt incluse grosimea zidurilor si suprafata anexelor, iar suprafata utila o reprezinta spatiul propriu zis de locuit.

Intrebati intotdeauna ce include pretul total al apartamentuli dorit. Unele site-uri imobiliare afiseaza pretul net, fara aplicarea TVA-ului de 5%, ceea ce va poate duce in eroare. De asemenea, intrebati daca in pret este inclus locul de parcare, mobilierul de bucatarie (exista oferte cu bucataria mobilata).

Pretul va fi variat in functie de zona in care sunt amplasate aceste apartamente noi de vanzare Berceni, tinandu-se cont atat de pretul de vanzare al zonei, calitatea materialelor folosite in constructie si la finisaje, complexitatea si varietatea facilitatilor precum si de dotarile propriu zise.

Solicitati toate actele imobilului. Cartea tehnica este foarte importanta, pentru ca ea va va spune  atat despre detaliile proiectului tehnic, cat si despre executia acestuia. De asemenea solicitati certificatul de urbanism, autorizatia de constructie, extrasul de carte funciara sau procesul verbal de receptie.

Asigurati-va ca aceste apartamente noi de vanzare Berceni sunt construite cu respectarea PUG, PUZ si PUD aferent zonei, astfel incat sa nu riscati ca dezvoltatorul sa fi primit o autorizatie de construire dar a construit cu incalcarea planurilor de urbanism mentionate.

Contractul de rezervare trebuie sa specifice termenul pentru care este valabila rezervarea apartamentului; identificarea apartamentului rezervat (numar de camere, suprafata, etaj, nr. de apartament, etc); pretul final de achizitie; stadiul de finalizare si echipare al apartamentului etc.

Solicitati, de asemenea, modelele de antecontracte si contracte de vanzare cumparare pentru a stii dinainte clauzele contractuale finale iar daca nu va pricepeti sa interpretati termenii juridici folositi si aspectele tehnice, apelati cu incredere la avocati, juristi,  arhitecti sau ingineri, pentru ca aceasta experienta a achizitionarii unei noi locuinte sa fie una placuta si relaxata.