Vrei sa iti cumperi un apartament nou si modern, la un pret bun? Iata ce poti alege!

Exista dezvoltatori imobiliari in fiecare oras din tara, dar in marile orase si centre economice, dezvoltarea acestui sector este una galopanta. In plus si preturile imobilelor sunt unele mari. Cum Capitala atrage anual foarte multi oameni din provincie, care isi doresc sa lucreze si chiar sa se mute in zona, proiectele de blocuri si ansambluri rezidentiale sunt si ele numeroase.

Totusi, oamenii vor cauta locuinte care sa aiba un raport calitate-pret avantajos, astfel incat sa le poata indeplini cat mai multe cerinte, dar adaptate la bugetul pe care il au disponibil. Drept urmare, acestia isi pot indrepta atentia catre numeraosele ansambluri rezidentiale din sectorul 4, cum ar fi cele din Metalurgiei Park Residence, unde preturile sunt mai accesibile decat in alte zone la Capitalei.

Motive pentru care merita alegerea unui apartament dintr-un complex rezidential

Ansamblurile rezidentiale sunt construite de dezvoltatori imobiliari, care au ales zone plasate strategic, astfel incat locatarii acestora sa poata avea acces la diferite facilitati importante pentru ei, cum ar fi mijloacele de transport in comun, unitati de invatamant – gradinite si scoli – centre comerciale.

In plus, majoritatea ansamblurilor din Capitala sunt nou construite, drept urmare si apartamentele din cadrul acestora sunt noi, realizate din materiale de calitate si cu finisaje moderne. Astfel, viitorii locatari se vor putea bucura de un apartament modern, pe care sa il amenajeze dupa bunul plac, transformandu-l in oaza sa de refugiu si relaxare. Aceasta oaza va fi si mai frumoasa daca apartamentul este unul spatios si cu un balcon sau o terasa mare, atuuri pe care le ofera apartamentele noi, din ansamblurile rezidentiale.

Totodata, oricine poate locui intr-un astfel de ansamblu, indiferent ca dispune de un buget pentru un studio, isi doreste un apartament spatios sau o casa individuala, deoarece ansamblurile rezidentiale sunt compuse din mai multe tipuri de locuinte, de la blocuri de apartamente cu 1,2,3 sau 4 camere, pana la case si duplexuri.

In ceea ce priveste posibilitatile de plata, dezvoltatorii accepta orice metoda prin care se poate achita apartamentul, de la plata integrala sau in rate la dezvoltator, pana la imprumuturile ipotecare sau programul guvernamental Noua Casa.

Cum pot fi alese apartamente ieftine in ansambluri rezidentiale?

Pretul unui imobil este influentat, pe langa suprafata, compartimentare si finisaje, de zona in care este localizat acesta. De exemplu, in cazul oraselor, cu cat locuintele sunt mai aproape de centru, cu atat si pretul este mai mare. De asemenea, pretul unui apartament creste si in functie de stadiul in care se afla lucrarile de constructie.

Dezvoltatorii imobiliari pun la vanzare apartamentele imediat dupa ce au primit autorizatiile necesare si aprobarea pentru proiect. Astfel ca, in acest moment, preturile imobilelor sunt unele dintre cele mai mici, dar care cresc pe masura ce lucrarile de executie avanseaza.

In concluzie, cei care doresc sa isi cumpere un apartament modern in Bucuresti ar trebui sa ia in considerare ansamblurile rezidentiale, in special cele care sunt in plin proces de constructie. In acest fel pot obtine un pret mai bun pentru imobil si pot urmari modul in care se desfasoara lucrarile, avand chiar posibilitatea de a alege finisajele.