Flori si aranjamente care aduc noroc

Stiai ca unele flori schimba energia din casa si aduc noroc si evenimente fericite in viata ta? Comanda de la IMOD Flowers aceste flori si aranjamente florale despre care se crede ca aduc noroc.

Ce flori aduc noroc in viata ta

Evident, transmiti si gandurile tale bune odata cu buchetul de flori. Dar unele flori au o energie pozitiva si sunt associate cu armonia in camin. Iata aici o scurta lista cu florile care aduc noroc, prosperitate si abundenta:

Bambusul norocos – o spune si numele. Bambusul este o planta aducatoare de noroc si conform principiilor feng shui. Tulpinile se rasucesc sub forma unei spirale sub influenta soarelui si a luminii. Pentru noroc in dragoste, ai nevoie de doua tulpini de bambus. Dar daca vrei sanatate, fericire si bogatie, pune trei tije de bambus intr-un vas. Norocul si perfectiunea sunt atrase de zece tulpini de bambus asezate intr-un uimitor aranjament floral.

Crizantemele – unii sunt de parere ca acesti vestitori ai toamnei emit valuri de energie pozitiva si atrag norocul in casa in care se afla. Odata comandate de la IMOD Flowers, poti sa pui crizantemele in casa, pe balcon sau chiar in gradina.

Bujorul – cu florile sale bogate si petalele delicate, bujorul simbolizeaza dragostea, prosperitatea si norocul. Simbol al frumusetii, prieteniei si pacii, bujorul este un talisman pentru cei care se casatoresc si aduc noroc la inceputul acestui drum parcurs impreuna.

Hortensia – atrage norocul si energiile pozitive acolo unde este amplasata. Singura sau alaturi de alte flori, hortensia simbolizeaza prosperitatea si abundenta si este un excelent mesager cand vrei sa urezi ”Noroc” cuiva.

Crizantemele – de culoare galbena, ele atrag bogatia materiala si norocul. Crizantemele rosii atrag dragostea, iar cele de culoare alba simbolizeaza sinceritatea si atrag fidelitatea in relatie.

Floarea soarelui – este perceputa ca un simbol al energiei solare si aduce noroc si fericire indelungata. Daca vrei sa fii promovat si sa avansezi in cariera, amplaseaza o floarea soarelui in sudul locuintei sau biroului in care lucrezi.

Cum sa comanzi flori si aranjamente florale norocoase

La IMOD Flowers gasesti o intreaga selectie de flori care iti vor aduce noroc sau care ureaza ”Bafta” in locul tau. Este adevarat ca partea estetica primeaza atunci cand alegi un anumit aranjament floral, dar unele flori din buchetul ales pot aduce norocul in casa si viata ta.

Pe de alta parte, unele plante sunt cunoscute pentru faptul ca alunga norocul sau chiar atrag ghinionul. Ce flori sa eviti daca vrei sa fii norocos? Calele, ficusul, cactusii si leandrul sunt cateva exemple de evitat.

Parfumate, delicate si cu un aspect frumos, unele flori ne schimba starea de spirit si transforma energia negativa in pozitiva fara prea mult efort. Comanda de la IMOD Flowers florile si aranjamentele tale preferate si atrage norocul in viata ta!