leasing auto

Unde trebuie sa depun o cerere pentru leasing auto?

In primul rand, trebuie sa te decizi asupra unei anumite marci auto si apoi sa anunti firma de leasing Elite Cars Leasing. Elite Cars Leasing este o companie de incredere care ofera servicii de leasing persoanelor fizice si juridice.  Pentru a te familiariza cu conditiile detaliate ale leasingului auto, este mai bine sa contactezi firma de leasing Elite Cars Leasing.  Principalul lucru pe care trebuie sa-l stii, este procedura simplificata pentru procesarea unei tranzactii, posibilitatea de a cumpara un autoturism intr-o anumita perioada de timp. Cel mai profitabil in acest sens, este leasingul auto.

Odata cu transferul, la sfarsitul termenului contractual, clientul primeste dreptul de proprietate la valoarea reziduala. Valoarea reziduala este determinata individual in functie de marca, valoare, starea si configuratia modelului auto si ajunge pana la 80% din costul total. Dupa ce apelezi la firma de leasing auto Elite Cars Leasing, va trebui sa completezi un pachet standard de documente. In cazul aprobarii si deciziei privind semnarea contractului, masina dorita trece catre locatar.

Leasing auto la Elite Cars Leasing

In concluzie, observam ca leasingul este bun pentru persoane fizice, deoarece este inclus in mod legitim in programul de masuri legale pentru stimularea cererii de autoturisme in Romania. Acest lucru inseamna ca, firma de leasing auto Elite Cars Leasing,  a luat la randul sau masuri pentru cresterea eficientei produselor lor si va face ca mecanismul tranzactiilor de leasing sa fie mai accesibil si mai profitabil pentru o gama larga de consumatori. Expertii prezic o crestere a vanzarilor de pana la 1 milion de masini pe an. In ciuda faptului ca majoritatea cetatenilor sunt obisnuiti cu scheme standard de cumparare de proprietati, numarul de cereri pentru noi programe de leasing continua sa creasca, iar un contract de leasing inlocuieste tot mai mult increderea in creditele standard.

Credit bancat sau leasing auto?

Programele de leasing si imprumuturile auto sunt foarte similare, dar pentru a decide ce este mai profitabil din punct de vedere financiar si practic, ar trebui sa faci o comparatie intre parametrii specifici. Conditiile de incheiere a unui contract de leasing si beneficiile primite, variaza atat pentru persoanele juridice, cat si pentru persoanele fizice.

Beneficii persoane fizice

Contractul de leasing este relevant pentru persoanele fizice carora li s-a refuzat un imprumut la banca. Cert este ca imprumutul bancar prevede cerinte mai stricte inaintate imprumutatului. Solicitantul trebuie sa aiba o solvabilitate buna si prezenta unui loc de munca permanent, cerintele de varsta si, in toate cazurile, inregistrarea in Biroul de Credit. Durata cererii pentru un credit auto este mai lunga, iar decizia pozitiva nu este luata in toate cazurile. Astfel, intre un contract de credit de la banca si un contract de leasing de la firma Elite Cars Leasing, exista diferente diametral opuse.