Noile laptopuri Samsung vor putea incarca telefoanele prin touchpad

Anumite caracteristici ale noilor tehnologii si gadget-uri sunt facute conform cerintelor consumatorilor. Incarcarea Wireless spre exemplu, este o specificatie extrem de solicitata in ultima perioada, iar Samsung a decis sa o implementeze inclusiv in cele mai noi modele de laptopuri.

Asadar, noile laptopuri lansate de Samsung au capacitatea de incarcare a telelefonului prin intermediul touchpad-ului, insa dezavantajul este ca ocupa spatiu. Pozitionand telefonul pe touchpad pentru incarcare inseamna incapacitatea de a folosi touchpad-ul, ceea ce va da batai de cap consumatorilor.

Se pare ca multi consumatori critica aceasta decizie deoarece incarcarea clasica prin intermediul unui cablu era deja disponibila pe laptopurile Samsung. De aceea, incarcarea wireless prin touchpad pare exagerata si poate chiar inutila pentru unii.

Gadget-urile lansate de Samsung vin de fiecare data cu specificatii noi si diferite fata de ceea ce exista deja pe piata, tocmai pentru a face fata concurentei acerbe si pentru a se mentine in topul vanzarilor. Desi acest upgrade pare pentru multi inutil, specialistii electronic-online.ro ii inteleg necesitatea si sunt de parere ca vor exista cu siguranta consumatori interesati de aceasta noua metoda de incarcare wireless.

Linia de laptopuri Samsung, unde modelul Flex este cel premium, beneficiaza de touchscreen si intoarcerea la 360 de grade, numele fiind astfel destul de intuitiv. Laptop-ul din seria Flex este realizat din aluminiu, cu un finisaj usor albastrui si un slot special creat pentru S Pen.

Vine in versiuni de 13 si 15 inchi, in timp ce memoria RAM este de 16 GB si stocarea ajunge si la un Tera.  Aceste caracteristici il transforma in gadget-ul ideal pentru desenatori, ilustratori si chiar si pentru fotografi.

Touchpad-ul disponibil pe laptopurile premium de la Samsung este mai mare in comparatie cu cel clasic, ceea ce inseamna ca si cu telefonul la incarcat in mod wireless, tot ramane loc destul pentru operare. Vor fi disponibile spre vanzare abia anul viitor, insa modelele deja creeaza vlava in lumea thenologiei si printre utilizatorii experimentati de produse Samsung.

Foarte important de mentionat este faptul ca odata cu lansarea telefonului Samsung Galaxy S10, optiunea de Wireless PowerShare a devenit o caracteristica specifica liniei. Desi nu este singurul telefon care se poate incarca in modul wireless si poate incarca si alte telefoane la randul sau, este o specificatie demna de luat in considerare.

Wireless Power Share a fost deja lansat de catre Huawei Mate 20 Pro la inceputul acestui an, insa judecand dupa ultimele scandaluri in care a fost implicat gigantul chinez, batalia se da in continuare intre Apple si Samsung.

Cat despre incarcarea prin touchpad, aceasta este cu siguranta o incercare de devansare a produselor lansate de Apple. Specialistii de la electronic-online.ro preconizeaza ca in viitor, Samsung sa continue lansarea mai multor produse care sa prezinte specificatii inedite si total diferite de produsele Apple, tocmai pentru a se face o diferentiere intre branduri.