Locuintele noastre reprezinta acel loc special in cadrul caruia reusim de fiecare data sa ne gasim linistea si echilibrul sufletesc, motiv pentru care in timp investim sume colosale de bani pentru a ne asigura un grad de confort cat mai ridicat. Este adevarat ca in teorie lucrurile pot parea destul de simple si nu foarte costisitoare, insa in realitate s-ar putea sa constatam ca lucrurile nu stau chiar asa. De aceea, este recomandat sa ne alcatuim un plan foarte bine pus la punct, in care sa prioritizam cat mai inteligent investitiile pe care le avem de facut. Spre exemplu este destul de nechibzuit sa ne gandim la decoratiuni de interior, daca locuinta noastra nu dispune inca de usi sau ferestre. In prezent, alegerea usilor si ferestrelor ideale pentru locuinta reprezinta o provocare de zile mari pentru majoritatea proprietarilor in conditiile in care producatorii de astfel de elemente ne intampina cu portofolii din ce in ce mai complexe de astfel de produse.

Ferestrele, indiferent de materialul din care sunt concepute, de culoarea de care dispun sau de aportul estetic pe care il aduc, acestea reprezinta mai presus de toate aceste caracteristici un element esential pentru confortul nostru si al membrilor familiei. Pentru ca ne dorim cu totii locuinte cat mai moderne si mai impresionante, cu certitudine alegerea unor ferestre din lemn stratificat de la https://www.holzertehnic.ro/produse/ferestre/ reprezinta o optiune pe care nu o vom regreta. De ce? Iata cateva motive in acest sens.

Ferestrele din lemn stratificat ofera o rezistenta impresionanta in timp.

O caracteristica cu o importanta mai aparte pe care ar trebui sa o iei in calcul in momentul in care iti doresti o fereastra de calitate este capacitatea acesteia de a rezista in timp la factori de mediu mai putin prielnici. Umezeala, razele soarelui, ciclul inghet-dezghet, reprezinta doar cateva conditii de mediu care pot duce in timp la distrugerea acestora in timp. Ferestrele din lemn stratificat ofera insa o rezistenta foarte buna la aceste conditii de mediu, astfel ca nu se vor deforma in timp si nu-si vor pierde nici din aportul estetic.

Aduc un aport estetic deosebit locuintei.

Estetica este un capitol pe care nu il putem neglija, mai ales atunci cand ne dorim locuinte cu adevarat moderne si elegante. Lemnul este unul dintre materialele care aduc un aport estetic impresionant datorita naturaletii si luminozitatii de care dispune, lucruri pe care nu le intalnim la alte materiale. In mod surprinzator, lemnul este un material care se poate integra cu foarte mare usurinta atat intr-un decor modern, precum si intr-unul clasic sau traditional.

Ofera o buna izolatie termica si fonica.

Lemnul stratificat mai dispune insa de o calitate deosebita si anume de faptul ca ofera o izolatie termica si fonica de exceptie. Specialistii au ajuns la concluzia ca in timpul iernii prin intermediul usilor si al ferestrelor, pierdem aproximativ 40% din caldura produsa. Avantajul alegerii unei tamplarii din lemn stratificat reiese din faptul ca aceasta nu permite transferul din temperaturi prin intermediul ei, ceea ce inseamna ca vom avea mereu parte de temperaturi placute in cadrul locuintei.

Ferestre lemn stratificat – Holzertehnic.ro