locatia pentru evenimentul tau

locatia pentru evenimentul tau

Cel mai important lucru cand vine vorba de un eveniment de afaceri sau eveniment corporate este sa fie organizat bine. Nu conteaza daca un speaker se incurca atata timp cat exista un moderator care sa remedieze problema.

Cel mai rau lucru care ti se poate intampla este sa alegi o locatie nepotrivita pentru tipul de eveniment pe care vrei sa-l organizezi. Am vazut evenimente organizare in camere micute unde oamenii erau inghesuiti si daca n-am fi avut un geam deschis probabil ne-am fi sufocat.

Daca vrei sa organizezi un eveniment la hotel trebuie sa te asiguri ca hotelul poate sa iti asigure Wi-Fi, destule scaune si mese pentru toti participantii, sonorizare in cazul in care sala este mare si speaker-ul are nevoie de microfon, etc.

De asemenea, trebuie sa tii cont ca locatia sa fie una accesibila ca in cazul hotelului de care v-am spus mai sus si ca personalul sa fie unul prietenos. Daca locatia nu este accesibila, cel putin la traficul din Bucuresti s-ar putea sa va treziti cu un numar foarte mic de participanti sau sa incepeti evenimentul cu o intarziere destul de mare din cauza traficului

Tineti minte ca nu conteaza cine este implicat direct in organizarea acelui eveniment, publicul va asocia evenimentul cu experienta pe care a avut-o acolo si trebuie ca intotdeauna sa faceti si un mic research cu privire la locatia in care urmeaza sa desfasurati evenimentul. De exemplul aici gasiti o lista de locatii din Bucuresti care s-ar putea sa se potriveasca evenimentului pe care doriti sa-l organizati, fie ca este vorba de un workshop sau teambuilding.

Si cand vina vorba de sali trebuie sa fim foarte atenti atunci cand le alegem pentru ca trebuie sa fie potrivita pentru tipul de eveniment pe care il organizam, pentru asta voi lasa mai jos doua exemple.

La finalul articolului vreau sa va spun ca indiferent daca lucrati de mult timp in organizarea de evenimente sau abia ati inceput, esential este sa va ganditi la tipul de public pe care il chemati acolo, facilitatile pe care vi le ofera locatia si daca exista posibilitatea sa mariti capacitatea salii in cazul in care se anunta mai multi participanti.