Un singur sentiment este comun tuturor oamenilor: dorinta de siguranta. Fie ca vorbim despre asigurarea temeinica atunci cand traversam strada sau un ochi atent aruncat asupra unei investitii imobiliare pentru a ne asigura ca acoperisul ne va ramane deasupra capului, siguranta este un factor decisiv in orice instanta a vietii de zi cu zi.

Pe baza acestei nevoi, piata serviciilor financiare ofera polite de asigurari care acopera riscurile cele mai comune si cele mai nefericite situatii. Aceste polite de asigurare protejeaza bunurile materiale si viata umana si ofera prime care sunt utilizate in repararea daunelor.

Cele mai comune trei polite de asigurare sunt asigurarea auto RCAasigurarea obligatorie de locuinta PAD  si asigurarea medicala de calatorie.

Asigurarea auto RCA este un tip de asigurare obligatorie de raspundere civila, de tip riscuri nominalizate, ce are acoperire atat in Romania cat si in tarile membre ale sistemului Carte Verde, specificate pe polita de asigurare RCA. Asigurarea RCA ofera plata daunelor partilor implicate intr-un accident rutier, fie ca este vorba despre daune materiale sau pierderi de vieti omenesti. In Romania asigurarea RCA este obligatorie, iar circulatia pe drumurile publice fara asigurare RCA valabila este sanctionata contraventional.

La fel de obligatorie atat din punct de vedere legal, cat si moral, asigurarea obligatorie pentru locuinta (PAD) este polita care protejeaza cea mai importanta investitie financiara fata de cutremure, alunecari de teren sau inundatii. Lipsa Asigurarii Obligatorii pentru Locuinta (PAD) poate fi amendata cu sume cuprinse intre 100 si 500 lei. Aceasta polita acopera daunele produse de aceste 3 evenimente si ofera o  despagubire, in cunatum maxim de 20.000 eur / eveniment, pe baza careia beneficiarul poate reincepe constructia.

Asigurarea medicala de calatorie pare un detaliu infim atunci cand planifici o vacanta. Pe langa atatea detalii ce trebuie stabilite, inca un document de semnat pare un adaos inutil. Nimic mai gresit! Nimeni nu doreste sa se gandeasca la evenimente neplacute atunci cand planifica vacanta mult-visata, dar uneori neprevazutul are planurile proprii. Asigurarea medicala de calatorie, desi nu obligatorie din punct de vedere legal, este suportul necesar in cazul unei urgente medicale aparuta in strainatate. Aceasta acopera costurile tratamentului necesar si iti ofera cel mai bun tratament atunci cand ai nevoie de el.

Daca nu stii de unde sa incepi cu alegerea politei de asigurare potrivite pentru tine, atunci OKasig.ro iti vine in ajutor cu un proiect inovator: servicii de brokeraj 100% online. Datorita partenerilor nostri asiguratori, iti putem oferi cele mai bune tarife de pe piata. In doar cateva minute poti avea in fata cele mai avantajoase preturi la asigurarea auto RCA, la asigurarea obligatorie pentru locuinta si la asigurarea medicala pentru calatorie.

Tarifele afisate de OKasig.ro sunt identice cu cele ale partenerilor nostri asiguratori, iar tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularele noastre online cu datele relevante politiei de care ai nevoie si sigur vei descoperi cea mai buna