Primele cladiri pentru desfasurarea afacerilor au aparut in SUA la sfarsitul secolului XIX, iar in prezent orice afacere cauta un spatiu de inchiriat in centre de afaceri care ofera toate serviciile de care poate avea nevoie o companie.

O economie in dezvoltare rapida a inceput acum sa promoveze ideea birourilor part-time, mai ales in cadrul companiilor de tip start-up si al firmelor de consultanta.

Daca sunteti in cautarea unui spatiu pentru afacerea voastra, solutia poate fi alegerea birourilor part-time.

Birourile part-time sunt economice

Contractele traditionale de inchiriere pot implica angajamente de lunga durata, iar spatiul prevazut depaseste necesitatile chiriasului. Majoritatea birourilor part-time au costuri reduse si va pot ajuta sa economisiti mii de lei pe an. Prin aderarea la aceasta schema puteti scapa, de asemenea, de cheltuielile de administrare perena.

Networking

Networking-ul reprezinta aproximativ 87% din afacerile duse la bun sfarsit. Birourile part-time din centrele de afaceri permit socializarea si interactiunea dintre membri ale mai multor nise business si elimina omogenitatea unui birou traditional. Posibilitatea unui nou parteneriat sau a unei introduceri strategice creste in cadrul unui birou part-time.

Flexibilitate

Majoritatea platformelor pentru birouri part-time ofera tarife cu ora, ziua, saptamana sau luna – ideal pentru calatoriile de afaceri, angajamente de scurta durata sau doar pentru lejeritate oferita de flexibilitate. Oamenii de afaceri platesc doar numarul de birouri de care au nevoie atunci cand au nevoie de ele. Asta inseamna ca puteti lucra in spatii diferite si cu posibilitatea extinderii in orice moment.

Colaborari

Inovatiile nu se intampla in vid. Birourile part-time iti permit sa faci schimb de idei cu colegii tai de spatiu si de a afla noi lucruri benefice colaborarii tale: trucuri, secrete si skill-uri noi care nu pot fi decat utile in propria initiativa antreprenoriala.

Comunitate

Lumea afacerilor poate fi dura, iar propria afacere este o raspundere uriasa. Uneori simti nevoia sa imparti experienta cu cei care trec prin acelasi lucru, iar simtul de comunitate oferit de un spatiu de birouri part-time faciliteaza tipul acesta de conversatii. Simpla impartire a spatiului cu alti profesionisti iti ofera o motivatie puternica pentru a merge mai departe si de a da tot ce este mai bun.