servicii SEO profesionale

Beneficiaza de servicii SEO si afacerea ta creste substantial

Iti oferim servicii SEO profesionale si poti fi beneficiarul experientei noastre pentru ca afacerea ta sa creasca.

Fiindca aproape orice persoana care este interesata de servicii sau produse acceseaza motoarele de cautare atat pentru identificare cat si pentru a alege dintre ofertele cele mai bune, este necesar sa apelezi la o agentie care ofera servicii SEO fiindca doar astfel site-ul tau poate ajunge pe primele pagini ale motoarelor de cautare si de aici va avea o vizibilitate crescuta fata de publicul tau tinta.

Dupa ce ai beneficiat de optimizare, nu te opresti aici fara sa stii daca efectul scontat a fost atins si vei fi sprijinit in continuare pentru a monitoriza eficient rezultatele atinse. Rapoartele oferite de agentia SEO iti ofera atat o privire de ansamblu a evolutiei siteului tau cat si un element de analiza asupra utilizarii cuvintelor cheie targetate.

Agentia SEO incepe printr-o analiza complexa a siteului si a obiectului tau de activitate pentru a putea extrage termenii de cautare care iti vor aduce cel mai bun trafic dupa care va face o analiza a principalilor concurenti care domina cautarile Google pentru a avea filmul intreg al optimizarilor SEO si a putea oferii o solutie de optimizare cat mai buna.

URL-ul, mai exact Uniform Resource Locator are valoarea data a unei adrese resursa, fiind foarte importanta pentru optimizarea on-page sau optimizarea interna.

Folosind adresa URL descriem cu exactitate scopul  sau continutul paginii si aceasta fiindca trebuie ca celor care acceseaza pagina sa le fie trezit interesul pentru deschiderea ei.

Sufixul URL creat, trebuie sa fie un foarte scurt rezumat al paginii dar acesta sa nu includa numele domeniului sau directoarele principale, dar trebuie sa contina obligatoriu cuvantul cheie targhetat.

Este obligatoriu ca adresa URL sa contina cuvantul cheie intrucat este necesara gasirea acestuia in scanarea facuta de catre motoarele de cautare sau mai exact in procesul de crawling si aceasta conduce la cresterea numarului de utilizatori.

Dar si pentru ca impactul adresei URL sa fie cel scontat, trebuie urmate cu strictete o procedura specifica si anume, lungimea adresei URL nu trebuie sa fie mai mare de 100 de caractere, cuvintele trebuie separate prin cratime, mesajul trebuie sa fie usor de retinut de catre utilizator si totodata sa fie descriptibil, sa nu existe cuvinte cheie folosite in exces si sa se respecte densitatea optima a cuvintelor cheie targetate. Totodata, trebuie evitate cuvintele fara potential de cautare sau caracterele speciale.

Evident, nu exista obligativitate dar este recomandat sa se respecte toate acestea in primul rand pentru ca un URL scurt, este net superior unuia care contine mai multe cuvinte deoarece este si mult mai usor de retinut.

Alege agentia ta de marketing pentru a beneficia de servicii SEO profesionale pentru o crestere reala si controlata a numarului tau de clienti.