Alegerea unei firme de mutari Bucuresti

Exista destul de multe situatii in care este posibil sa ai nevoie de o firma de mutari. Fie iti muti locuinta, fie iti muti biroul sau vrei sa cumperi niste piese de mobilier si nu iti este oferit transportul, o firma de mutari poate sa fie solutia perfecta pentru tine.

Alegerea ei insa, trebuie sa tina cont de mai multe criterii. Daca stai in Bucuresti, ai noroc, deoarece exista cateva zeci de astfel de firme pentru care poti opta. Chiar si asa insa, nu toate ofera calitate. Cum le triezi?

O firma de mutari trebuie sa iti asigure transporturile

O firma care se respecta trebuie sa iti asigure produsele transportate. Astfel, mobila ta trebuie sa poata fi despagubita in cazul in care se intampla ceva. Analizeaza cu atentie asiguratorul la care firma are asigurare si incearca sa iei cea mai buna decizie in acest sens.
O asigurare nu inseamna insa ca atentia la detalii trebuie sa fie minima. Muncitorii trebuie sa fie foarte atenti in momentul in care fac o mutare, in asa fel incat toata mobila sa ajunga intacta la noua locuinta sau la noul birou. Pana la urma, unele piese de mobilier au valoare sentimentala.

Firma de mutari trebuie sa dispuna de logistica

Masini mari, solutii pentru a transporta mobilierul mare pe scari si o multime de aparatura care sa ii ajute sa demonteze si sa monteze la loc piesele de mobilier, toate trebuie sa fie prezente in dotarile firmei si trebuie sa fie de cea mai buna calitate.

Evaluarea trebuie sa fie facuta gratuit iar pretul trebuie sa fie fix

Orice mutare este diferita, asadar, orice firma care se respecta va face o evaluare a intregii activitati, inainte de a se apuca de treaba. De regula, evaluarea este gratuita iar pretul stabilit dupa aceasta trebuie sa fie garantat printr-un contract. Daca firma pe care o alegi nu vrea sa semneze niciun contract, este bine sa treci mai departe.

Este bine sa vizezi pretul mai mic, insa este si mai indicat sa vizezi calitatea. Pana la urma, este vorba despre mobilierul tau, care trebuie sa fie mutat cu cea mai mare grija.