6 activități și planuri pe care le poți face anul acesta

6 activități și planuri pe care le poți face anul acesta

La fiecare început de an ne gândim oare ce vom face anul acesta, ce locuri vom vizita sau la ce putem pune bazele pentru a ne asigura un viitor cât mai bun. Eu prefer să trăiesc clipa fără un plan anume stabilit de dinainte, dar recunosc faptul că adesea este bine să planifici și am început să fac și asta. Nu poți sta toată ziua în casă să te uiți la filme și seriale, mai trebuie să ieși, să interacționezi cu lumea și să îți hrănești sufletul cu natură.

Acestea fiind zise, am făcut o listă 6 activități și planuri care s-ar putea să te ajute:

  1. Încearcă să rezolvi lucrurile la timp. Nimănui nu-i plac treburile neterminate și pentru a reuși să finalizăm toate planurile de anul acesta ar cam trebui să ne învățăm și să nu mai lăsăm pe mâine ce putem face azi.
  2. Fă-ți timp pentru o pasiune nouă și încearcă să dedici pentru ea cel puțin 30 de minute pe zi. De exemplu, pasiunea mea este fotografia și în fiecare zi, după job, alerg să merg câteva stații de ratb pe jos pentru a mai face content pentru contul meu de Instagram. Ar mai fi de spus că nici nu contează dacă nu ai vreun aparat foto performant sau dacă nu ești fotograf profesionist pentru că și majoritatea pozelor făcute de mine sunt cu telefonul mobil.
  3. Alege o destinație de vacanță și urmărește din timp ofertele pentru transport și cazare. Până la vară, sigur vei avea biletele deja cumpărate și vei economisi ceva bani. Nu uita să verifici site-urile companiilor aeriene folosind modul incognito din browser.
  4. O altă pasiune de-a mea este blogging-ul și poți încerca și tu să-ți deschizi un colț al tău în online. În prezent, site-ul meu este mariuscalin.ro și scriu acolo despre fotografie, travel, festivaluri, dar ofer și recomandări de filme și serialele pe care le-am văzut pentru că îmi plac, stau să le analizez și în loc să le spun doar prietenilor la o cafea prefer să le împart cu prietenii din online.
  5. Fă o listă cu seriale sau filme pe care ai vrut dintotdeauna să le vezi și apucă-te de vizionat, mai ales acum cât încă vremea este friguroasă și te ține mai mult în casă.
  6. Citește mai mult. Te va relaxa și vei găsi idei interesante în cărți. Dacă alegi să citești cărți de specialitate, informațiile aflate, cu siguranță îți vor ajuta și afacerea.

Fie ca noul an să fie unul cât mai bun și productiv pentru tine și sper ca sfaturile și ideile pe care le-am scris mai sus să te ajute în acest sens!