5 Modalitati de crestere a productivitatii in aceasta toamna, recomandate de femeile de success

Nu exista un timp mai bun decat toamna, sezonul de intoarcere la scoala si noi posibilitati pentru anul fiscal, pentru a crea noi rutine sau pentru a le recalibra pe cele vechi. Femeile de succes folosesc rutina pentru a-si configura productivitatea. Rutina este cheia pentru a va mentine concentrarea pe obiectivele dumneavoastra si pentru a va impiedica sa cadeti prada impulsului si circumstantelor.

,,Este dovedit stiintific faptul ca fara disciplina si cladirea unei rutine sanatoase, succesul este imposibil de atins. Este nevoie de devotament, munca si deschidere catre nou. Doar dezvoltandu-ne si acceptand ca inca nu le-am invatat pe toate vom putea sa ne atingem obiectivele.” a declarat Anastasia, manager al unui studio, de unde majoritatea angajatelor invata principiile de baza ale antreprenoriatului si pasesc cu curaj in lumea afacerilor. Iata ce trebuie sa faceti:

  1. Creati o rutina de exercitii

Activitatea fizica regulata este un obicei aproape universal al oamenilor de succes. Nu este de mirare de ce, deoarece exercitiile fizice ofera o serie de beneficii, de la imbunatatirea starii de spirit si de a regla calitatea somnului, pana la combaterea stresului si promovarea unei vieti sanatoase si lungi.

  1. Creati o rutina de raspundere la e-mailuri

Turnati-va o ceasca de cafea si treceti prin e-mailurile primite, dar nu raspundeti la ele. Folositi-va timpul din fiecare dimineata pentru a va ocupa de tabieturi precum dus cu gelul favorit, machiaj, coafat, etc. Abia cand ajungeti la job treceti din nou prin mailuri. In acest fel, veti avea timp de gandire si analiza asupra informatiilor citite si veti putea da raspunsuri mai bune.

  1. Creati o rutina pentru intalnirile importante

Cu o seara inainte de o intalnire importanta, ganditi-va la ce veti spune, cu ce veti incepe si ce raspunsuri veti pregati pentru client. Pregatind lucrurile din timp, veti avea dimineata dinaintea intalnirii ceva mai relaxata. Este important sa fiti punctuale pentru a arunca o privire de ansamblu asupra notitelor si pentru a va asigura ca sunteti pregatite.

  1. Creati o rutina de productivitate

Cea mai mare greseala pe care o puteti face atunci cand va asezati pentru prima data la birou este sa incercati sa cuceresti lumea din prima. In schimb, intrebati-va: Care sunt cele trei sarcini de impact pe care le pot indeplini chiar acum? Acestea ar trebui sa fie sarcini usoare care sa creeze un castig mai mare. Dupa ce veti face acele trei lucruri, sentimentul de implinire va va da energie.

  1. Creati o rutina pentru evaluare

Nimeni nu este perfect, asa ca permiteti-va sa faceti greseli fara a renunta la rutina. In schimb, stabiliti un timp saptamanal, cum ar fi duminica dupa cina, pentru a examina cum merg lucrurile. Analizati ce a mers bine, ce nu si ce puteti modifica pe viitor.

Multi oameni resping rutinele deoarece le considera plictisitoare. Aceasta este o gandire distructiva. Cele mai bune rutine sunt acelea care va ofera simplitate si acel impuls necesar pentru a face mai multe lucruri benefice carierei si obiectivelor voastre.