Cea mai buna locatie pentru o cafenea

Nu te grabi sa decizi locatia in care sa iti deschizi mult asteptata cafenea. Vrei ca aceasta decizie sa se bazeze pe informatii solide, care sa te asigure ca vei face un lucru bun. Exista o multime de riscuri la care te supui in orice tip de afaceri, astfel ca reducerea acestora ar putea fi in avantajul tau. Chiar daca nu exista nicio lipsa pentru consumatorii de cafea, locatiile in care sunt dispuse cafenelele ii vor determina sau nu sa le fie clienti.

Oamenii nu o sa-si schimbe zilnic traseul obisnuit pentru a ajunge la cafeneaua ta. Nu te pacali crezand ca ei vor face acest lucru datorita calitatii pe care le-o oferi. Oamenii, pur si simplu, nu au timp sa se deplaseze la cafeneaua ta in anumite zile. Acest lucru poate fi un esec pentru afacerea ta. Trebuie sa fii capabil sa identifici ceea ce se intampla in anumite zone ale orasului in care vrei sa iti desfasori activitatea profesionala. Ce ii va aduce pe oameni in cafeneaua ta si cum pot sa iti ramane ei clienti fideli?

Acorda o atentie la detaliile mici care pot sa faciliteze accesul in cafenea. De exemplu, in cazul in care drumul catre cafeneaua ta se divide la mijloc, oamenii trebuie sa conduca pe mai multe strazi si sa faca diferite curbe pentru a ajunge la destinatie. Apoi, ei trebuie sa parcurga acelasi traseu pentru a se intoarce in locul din care au plecat. Prin urmare, este recomandat sa iti deschizi o cafenea pe o strada mare, un bulevard, nu pe o straduta laturalnica si greu de accesat.

Nu subestima modul de operare take and go. Multi angajati vor sa gaseasca o cafenea din care sa cumpere rapid o cafea pe care sa o ia la pachet in timpul pauzelor de munca. Evident, este bine ca afacerea ta sa se gaseasca langa o cladire de birouri pentru a te asigura ca vei avea astfel de clienti.

Ia in considerare competitia din zona in care iti deschizi afacerea. Acest lucru poate fi dificil de evaluat. Unii clienti vor incerca o data sa cumpere de la tine, dar, in cele din urma, este posibil sa se intoarca la cafeneaua pe care obisnuiau sa o frecventeze dinainte. Oamenii tind sa se simta confortabili cu ceea ce le este familiar. Daca exista deja prea multe cafenele pe o strada, ar fi riscant sa iti deschizi acolo afacerea.

Cele mai multe cafenele Bucuresti care au succes se gasesc intr-o zona cu mult trafic pietonal, de regula in piete. De asemenea, in zilele insorite si calduroase, este recomandat sa iti deschizi si o terasa. 

Urmariti-ne :

Publicitate