Cum sa alegi cablul electric industrial potrivit?

 

Pentru a alege cablurile electrice industriale potrivite, trebuie se tii cont de particularitatile sectorului industrial in care urmeaza a fi folosite. Astfel, trebuie luate in considerare principalele agresiuni la care ar putea fi supuse echipamentele (de natura termica, mecanica, chimica sau climatica) si tipul utilajelor sau automatizarilor disponibile (miscari repetitive, cicluri de indoire, nivel automatizare).

Tipul aplicatiei

Primul factor de care trebuie sa tii cont este aplicatia industriala in care va fi folosit cablul: medii cu flexare continua sau moderata, camere de control si instalatii permanente.

Cablurile industriale pentru instalare permanenta sunt potrivite pentru tablouri de control, camere de control si

Citește mai departe...

Cum faci din risipa alimentară un model de business

Fie că este vorba despre comercializarea de produse pe cale de expirare, fie că vorbim despre transformarea alimentelor în compost sau despre pregătirea unor mese cu alimente imperfecte, antreprenorii români au găsit soluții de valorificare a alimentelor risipite. Iată doar câteva:

risipa alimentară compost

În 2014, țările din UE au risipit 100 de mil. de tone de alimente, provocând o daună de aproximativ 400 miliarde de dolari, conform unei agenții britanice de consultanță. România ocupă locul 9 din UE la risipa alimentară, cu 2,2 mil. de tone aruncate. Încercând să rezolve problema, parlamentarii români ar putea să complice și mai tare situația, propunând și susținând o lege contestată de retaileri și ONG-uri.

Citește mai departe...

Avantajele energiei solare

arabia-saudita-energie-solara-ecoprofit-3

Energia solară (energia provenită direct de la razele solare) oferă o sursă constantă și durabilă de energie de-a lungul întregului an. Din moment ce resursele naturale ce nu pot fi înlocuite (cărbune și petrol) vor scădea în viitorul apropiat, este important ca omenirea să se reorienteze spre surse noi de energie: eoliană, hidroelectrică și bazată pe curenții mareelor.

Principalul beneficiu al energiei solare este că aceasta poate fi utilizată atât pentru utilizatori casnici, cât și pentru clienți business deoarece nu necesită instalări complexe ca în cazul centralelor eoliene sau celor geotermale. Energia solară oferă beneficii atât proprietarilor, cât și mediului și este una dintre cele mai utilizate surse de energie

Citește mai departe...

Cea mai buna locatie pentru o cafenea

Nu te grabi sa decizi locatia in care sa iti deschizi mult asteptata cafenea. Vrei ca aceasta decizie sa se bazeze pe informatii solide, care sa te asigure ca vei face un lucru bun. Exista o multime de riscuri la care te supui in orice tip de afaceri, astfel ca reducerea acestora ar putea fi in avantajul tau. Chiar daca nu exista nicio lipsa pentru consumatorii de cafea, locatiile in care sunt dispuse cafenelele ii vor determina sau nu sa le fie clienti.

Oamenii nu o sa-si schimbe zilnic traseul obisnuit pentru a ajunge la cafeneaua ta. Nu te pacali crezand ca ei vor face acest lucru datorita calitatii pe care le-o oferi. Oamenii, pur si simplu, nu au timp sa se deplaseze la cafeneaua ta in anumite zile. Acest lucru poate fi un esec

Citește mai departe...

Utilajele de deszapezire Aebi VT450 Vario – transmisie variabilă și mai multă putere

 

aebiVTRecent intrat în familia utilajelor de deszapezire Aebiutilajelor de deszapezire Aebi, modelul VT450 Vario este echipat cu motor turbo-diesel Euro 6, care poate fi caracterizat din punct de vedere al utilizării ca fiind puternic, cu un consum de combustibil eficient și un nivel redus de emisii. Conceptul modern de control al deplasării este prezent aici datorită unui joystick de acceleraţie cu utilizare multiplă, dar și prin noul display color. Motorul turbo-diesel este echipat cu filtru de particule diesel și sistem SCR, aceste procese fiind coordonate și monitorizate electronic, asigurând un control optim al emisiilor. Display-ul color de înaltă rezoluţie permite o afișare clară, cu un bun contrast, a funcţiilor de lucru și

Citește mai departe...

Urmariti-ne :

Publicitate