Cum începi o afacere în organizarea de evenimente ?

MG 4639-700x450

Fiecare om isi doreste propria sa afacere, care sa ii permita sa isi organizeze timpul asa cum isi doreste si care sa ii aduca avantaje financiare solide. Daca iti doresti o afacere deosebita, poti lua in considerare una ce implica organizarea de evenimente. Exista mii de evenimente care au loc in fiecare zi in Romania si exista deja sute de firme care se ocupa de organizarea lor. Cu toate astea, atunci cand vine vorba despre organizare de evenimente si de conferinte medicale, exista loc pentru toata lumea. Piata inca nu a ajuns la maturitate si economia este in crestere. Astfel, sunt sanse mari ca in urmatorii ani sa se inregistreze o crestere serioasa in domeniu.

Cum incepi o astfel de afacere?

Primul lucru pe care trebuie sa il faci

Citește mai departe...

Cum sa gasesti un calculator bun second hand

images

Cu totii ne dorim sa putem achizitiona produse IT&C ieftine si calitative, iar optiunea unor produse second hand este intotdeauna o alegere prietenoasa cu mediul. Insa, va puteti lasa usor descurajati de experientele altor persoane care si-au cumparat un calculator second hand si durata de viata a acestuia nu a fost prea mare. Pentru a combate aceste frici incearca sa urmaresti sfaturile noastre atunci cand vrei un calculator ieftin si bun.

Industria tech s-a dezvoltat remarcabil, astfel ca promvoarea constanta a produselor noi ce ies pe banda rulanta, fac sa umbreasca capacitatea si calitatea modelelor vechi si aleg sa vanda produse mai performante, dar care nu rezista prea mult in timp, tocmai pentru a pastra un flux constant de

Citește mai departe...

Ce trebuie sa știi despre coaching?

coaching

Auzim din ce în ce mai des termenul de coaching, insa putini sunt cei care stiu cu adevarat ceea ce inseamna. Definitia coachingului se refera la actiunea prin care o persoana incearca sa sprijine schimbarea unei alte persoane, ajutandu-l sa atinga anumite obiective. Coachingul reprezinta, practic, suportul oferit de un antrenor.

In ultima vreme, coachingul a inceput sa fie si o relatie de colaborare intre doua persoane, creata pentru a creste competenta si increderea clientului intr-un anumit domeniu.

Pentru a fi un coach de succes, trebuie sa treci prin patru etape: setarea temelor de lucru, setarea obiectivelor, planul de actiune si lucrul pe obiective si evident, evaloarea rezultatelor.

Ce face, mai exact, un coach?

Foarte multi

Citește mai departe...

Cele mai importante lucruri de care ai nevoie la începutul unei afaceri

18739-NRW23V

Orice început este greu, cu atât mai mult cu cat este vorba despre inceputul unei afaceri. De regula, primii ani ai unui business se traduc prin incercari si esecuri. Cu toate astea, daca faci totul bine inca de la inceput, sunt sanse sa te bucuri de succes si de profit inca de la inceput.

Este bine sa te asiguri ca ai la indemana urmatoarele elemente:

- Un buget bine conturat. Orice afacere are nevoie de investitii. Daca nu ai bani de investitie, chiar si in cazul in care este vorba despre o afacere ce presupune doar servicii, vei pierde extrem de mult timp pana sa ajungi la un rezultat acceptabil. Din acest motiv, la inceputul unei afaceri ai nevoie de bani. Daca nu ii ai, ii poti imprumuta. Imprumuturile sunt intotdeauna bune cand

Citește mai departe...

Cel mai mare producător de energie regenerabilă din lume, în pragul falimentului

SunEdison, cel mai mare producător de energie regenerabilă din lume, ar putea solicita falimentul. Anunţul a fost făcut ieri de către conducerea companiei, într-un raport trimis Comisia pentru Securitate şi Schimb a Statelor Unite.

SunEdison faliment

Potrivit analiştilor, eşecul SunEdison nu denotă un declin al întregii industrii a regenerabilelor, ci un prost management din partea departamentului financiar al companiei. Acesta a adoptat o politică agresivă de expansiune şi a preferat să investească în proiecte rezidenţiale.

Valoarea acţiunilor a început să scadă din lună iulie 2015, când erau cotate la 30 de dolari. Înainte de anunţul de ieri, valorau 1.26 de dolari, iar după – cu 40% mai puţin (0.59 dolari).

În acest moment, datoriile

Citește mai departe...

Urmariti-ne :

Publicitate